Ежедневни прически за под 5 минути

Предлагаме ви 3 прически, които са подходящи за ежедневието, не изискват особени усилия, а изглеждат така, сякаш сте отделили часове пред огледалото.

3 хитри начина да носите косата си вдигната

Ще откриете както по-семпли, но стилни идеи, така и такива, които да изпробвате ако имате важна делова среща или просто ще излизате на по вино с приятелки. Последното ни предложение е по-специално и различно, но определено ни е фаворит.

№1 Обикновена опашка.. но не точно. Почти всяка жена се е опитвала (в даден момент от живота си) да си направи опашка при която ластика да бъде прикрит от кичур коса за по-интересно излъчване. Въпреки че звучи лесно, не винаги се получава. Опитайте този трик и няма как да сгрешите:

№2 Кок от плитки. Тази прическа изисква една идея повече усилия, но определено си заслужава. Когато свикнете да я правите, няма да ви отнема повече от 5 минути, особено ако сте с по-къса коса. Хем изглежда небрежна, хем е супер ефектна. Ето и как да я направите:

№3 Най-бързите и лесни къдрици. Забравете за четката за коса, пресата и машата. Вече има много по-лесен начин да се сдобиете с вълни в косите. Необходимо ви е пластмасово шише на което да отрежете както гърлото, така и едно парче по средата на бутилката. Важно е това парче да е с размерите на главата на сешоара. За повече подробности, вижте видеото:

tips