3 хитри начина да носите косата си вдигната

Прибраната коса – независимо дали на опашка или кок – винаги насочва вниманието към лицето

Ако искате да носите косата си вдигната, но освен традиционната конска опашка, не ви хрумва нищо друго, ние имаме няколко предложения, с които ще придадете ново, различно и по-интересно излъчване на визията си.

Зеленият чай помага да спрем косопада

Най-популярната алтернатива на конската опашка е кокчето (стегнато или небрежно), което много дами си правят, но и то не е кой знае какво разнообразие и по-скоро изглежда като лесно бягство от правенето на прическа.

Блейк Лайвли ни дава идея за плитка, която съвсем не е basic

Предлагаме ви 3 прически за моментите когато искате (или се налага) да носите косата си прибрана, но опашките и коковете вече са ви писнали. Предложенията сме подредили според нивото им на трудност, а резултатите са красноречиви.

Жената с панделка в косите е опасна

Първата прическа е инспирирана от конската опашка, но няма нищо общо с нея. Вържете косата на опашка след което я сплетете в по-отпусната плитка, за да създадете обем и да смекчите излъчването си. Завършете визията с изключително актуалните шалове, които се прибавят за цвят и акцент.

Второто ни предложение е така наречената прическа “french twist”, която не изисква особени умения, а изглежда достатъчно стилно, за да я носите не само в ежедневието си, а при по-специални поводи. Ето и как да я направите:

Последната прическа, която ви предлагаме се нарича “crown braid” и представлява плитка, която се увива около главата и стои като корона върху главата. За нея ще ви трябва малко повече време и търпение, но резултатът си заслужава!

Fashion Gallery