Два дни, две прически с плитки, вдъхновени от Марго Роби

Ах, тази Марго Роби! 

Австралийката е абсолютният ни летен girl crush в стилно отношение и по този повод вече ви показахме кои са най-добрите й визии от червения килим. В последните дни обаче Роби успя да ни впечатли и с идейни прически, в които главна роля имат романтичните плитки.

На фестивала Comic-Con в Сан Диего, където блондинката пристигна, за да промотира новия си филм “Отряд самоубийци”, тя бе заложила на леки вълни в косите, съчетани с неочаквана комбинация от два вида плитки. Звездната фризьорка Сара Потемпа експериментира, като разделя горната част на кичурите й на две части. Едната част тя сплита по класически начин, а другата оформя в рибена кост. Крайният резултат е перфектен летен стил за по-специално събитие.

Следващата прическа Марго разходи из Торонто и тя отново е дело на Потемпа. Този път косата е оформена в комбинация от плитки и усуквания, които се преплитат по впечатляващ начин. Два свободно спускащи се кичура обрамчват лицето на красавицата.

И двете прически стоят по-добре на коса, която не е била предварително измита, тъй като плитките имат нужда от малко повече текстура, за да бъдат добре оформени. Разбира се, за същото ще ви помогне сух шампоан или спрей със солена вода, а защо не и такъв със захар, приготвен вкъщи?