Дайте начало на кариерата си в света на красотата с академия за изящно… фризьорство

Inspire отварят вратите пред следващото поколение коафьори с иновативно професионално обучение.

Вече официално започна сезонът на многото часове, прекарани вкъщи и на малкото излизания. Защо не се възползваме от момента да дадем начало на мечтите си?

Ако сферата на красотата и прическите ви влече, сега е точният момент да направите първата крачка към кариера във фризьорството с курсовете от Inspire Academy.

Марката е разработила авторска концепция за обучение, която за оптимално време превръща всеки курсист в професионалист.

Уменията, които ще придобиете, ви позволяват незабавно и уверено да започнете работа по специалността. За това ще засвидетелства и дипломата, която ще получите накрая на обучението, осигурена от сертифицирания от държавните институции образователен проект.

Какво ще научите? Универсален подход към всяка линия и форма от новото поколение, истинско разбиране на работата с цветовете и уменията, които са ви нужни в ежедневната интензивна работа с клиенти и модели. Обучението обръща особено внимание върху професионалната терминология на английски език и усвояването на бизнес етикета, който ви е нужен, за да бъдете успешни в сферата или дори да стартирате собствен салон за красота.

В модерната локация на Inspire Academy в Студентски град на разположение на курсистите са множество удобства и предимства – конферентните зали, големия учебен салон за ежедневни практически занимания, залата за практика на маникюристи, релакс зоните за почивка и иновативните мотивационни кътове.

Сега изглежда като перфектния момент да се възползвате от обученията не само заради времето от годината, но и заради специалната Black Friday оферта от марката. Този петък първите петима, записали се за курса, ще получат 60% отстъпка от редовната цена на обучението или 1400 лв. 

Тази есен бретонът е най-важният тренд сред прическите

Най-амбициозните от курсистите пък ще получат ексклузивно предложение за работа в салоните Inspire, а всеки си тръгва от обучението с безценни съвети за реализация в сферата.

Чуйте повече за това какво ще научите в академия Inspire от първо лице – тук ще намерите личните истории, които стоят зад вече преминалите обучението фризьори.

Fashion GalleryHero Slider