Тази есен бретонът е най-важният тренд сред прическите

Луксът и блясъкът никога не излизат от мода – особено когато става дума за прическите при фризьора.

Тази есен прическите отново заемат от популярния тренд в Instagram с полираната визия и много блясък в косите – това смятат експертите от салони Inspire. За новия сезон акцентът е по-дългата прическа, а цветовете започват от карамеленото, но достигат и до контрастните нюанси на типичните за преходните сезони. Много актуални са студените бежови оттенъци в пясъчно русо с платинен финиш.

Ето и какво да очакваме още от света на прическите през есента:

Преливане на цветовете

Красива смесица от топли и студени нотки, цветовете този сезон са непресторено разкошни. Техниката Illuminated Foil Technique, с която се създава този ефект, акцентира върху прецизното преливане на тоновете, запазвайки дълбочината в корена и хладната опушеност по дължините.

Нежна гладкост

Когато косата е здрава и бляскава, всяка прическа изглежда по-добре. Този сезон се стремим да постигнем онази мекота, която си личи отдалеч. Търсеният ефект на копринена и блестяща гладкост можем да постигнем чрез индивидуално селектирана грижа за специфичните нужди на косата в салон Inspire. Продуктите и терапиите ще ви бъдат препоръчани от специалистите след персонална диагностика на скалпа и косата с микрокамера.

Още по темата: Как да се грижим за косата си според индивидуалните й нужди

Обем и бретони

Стайлингът е подчертано гламър, с обем и виталност.  Бретонът остава водещ акцент в прическите, и то можем да го срещнем във всички вариации и дължини: ултракъс, shaggy или curtain.

Пренесете фризурата в нов вид със стилна ежедневна прическа с ниска опашка, която подчертава женствеността на странично изнесения бретон.

Предложение за следващата ви прическа

Визажистите на марката Inspire създават екстравагантна и смела интерпретация на Baby Bangs с високо подстриган бретон, равен и несвързан с контура. Формата на косата е A-line боб със силно изразено спускане в предната част за постигане ефект на рамкиране на лицето.

Цветовете са гланцирани, шоколадови със задължителните карамелизирани нюанси за есенно излъчване, концентрирани в предната част на косата. Тази визия може да се носи във вариация на сатенена гладкост или небрежно стилизиране Textured Baby Bangs само с няколко движения на четката.

Ново тайно оръжие на жените за красива коса: Срещу сухите краища и в полза на прическата със сешоар у дома

А ако искате да стигнете следващото ниво – превърнете хобито в кариера

За всички вас с изострен интерес към красивите прически и търсите да разраснете познанията си, превръщайки хобито в работа, вече можете да започнете кариерата си във фризьорството с помощта на салони Inspire.

След успешно развитите четири салона преди няколко месеца от бранда анонсираха Академия за обучение, в която не просто предлагат легитимна държавна диплома, а вселена от възможности за кариерно развитие в сферата на фризьорството и маникюра. Марката е разработила авторска концепция за обучение, която за оптимално време превръща всеки курсист в професионалист с набор от умения, позволяващи му да започне незабавно и уверено работа по специалността.

Уникалната методика и индивидуалният подход позволяват незабавен старт на всеки курсист без нужда от изчакване на групи или наваксвания на материал. В Inspire всеки курсист има свой ментор, под чието ръководство преминава специална програма с фокус върху модерно представена, дигитална теория и ежедневна практика с гарантиран минимум от процедури във всички сектори на професията.

Научете повече на https://inspirebg.com/academy

Hero SliderPopular