Ботаника под душа

Bature е познатото име на серията продукти за баня на Beauty Bakery, зад което се крие изразът Bath In Nature.

Продуктите са натурални, а серията за коса и тяло носи неустоим комфорт под душа. Над 100 различни природни екстракти и билки, лечебни съставки и специални патентовани формули подаряват релаксиращо действие за всичките сетива. Ботанически съставки под душа – звучи като несравнимо изживяване.

Тънката коса има нужда от специални грижи

Шампоан

Нов живот за сухата и увредена коса носят 16 различни вида екстракти от растения като лайм, и жен-шен, които я хидратират и подхранват. Мека и здрава я прави маслото от камелия, което я защитава от вредните външни фактори.

Балсам

Антистатични, хидратиращи и омекотяващи съставки съдържа и дълбокоподхранващия балсам за коса. Растителни масла от арган и от маслина, витамин Е, лецитин и пантенол помагат за нейното подхранване, хидратиране, блясък, жизненост и лесно разресване.

Душ-гел

Кожата на тялото жадува за усещането под душа, което й подаряват съсатвките в душ-гела на Bature като масло от арган, растителни екстракти от билки, фермент от кисело мляко, фотопротектор и пантенол. Сухата и отпусната кожа отново е подхранена и с възстановена еластичност.

Какво издава състоянието на косата за здравето ви? 

* Продуктът не е тестван върху животни. Не съдържа парабени. Не съдържа съставки от генетично модифицирани организми и наноматериали. Не съдържа канцерогени, мутагени и токсични за репродукцията съставки.

Люба Вангелова