Актуалните прически този сезон, които изискват най-малко стилизиране

Ако си търсите промяна, предлагаме няколко удобни идеи.

От къси до екстремно дълги – eто кои са най-актуалните прически напоследък, които се поддържат лесно и спестяват от времето ни за подготовка преди излизането сутрин.

5 идеи за лесни 5-минутни прически

Шаг

Небрежна, със средна дължина и къс бретон – така изглежда актуалната в момента прическа, позната с името шаг. Любима на французойките заради практичността си и модерния си вид, заслужава си да я пробваме и ние.

Няма нужда от много стилизиране, обикновено леко начупената коса с нежен обем е най-добрият вариант за носене на прическата.

Боб до раменете

Фризурата, която се връща на мода многократно с причина – подхожда на почти всеки тип коса, независимо дали е естествено къдрава, права или начупена. По същия начин и стилизирането е лесно – достатъчно е да добавите малко обем в корените със сух шампоан и спрей със солена вода в краищата за небрежност и сте готови. Ако искате да отделите повече време пък, можете да добавите нежни къдрици с няколко движения на пресата или машата.

Пикси

Тази прическа е по-смела, но също толкова лесна за прилагане. Заради късата си дължина, възможностите са ограничени, но оформянето е бързо. Можете да използвате пяна за коса за лек мокър ефект и допълнителен обем.

Дълга прическа на пластове

Обикновено дългата коса се асоциира с повече грижа и часове, прекарани пред огледалото. Но когато добавим няколко пластове, които да придадат обем и да структурират визията, стилизирането се улеснява няколкократно. Прическата предлага много варианти за експериментиране, но ние ви съветваме да следвате естествената форма на косата си.

С вкус на карамел: Най-популярният цвят на косата за пролетта