Какво крият от нас козметиците?

Не се доверявай на козметик с пъпки по лицето

Снайдъртвърди, че ако самият козметик не успява да намери решение за своятапроблемна кожа, не можеш да очакваш да открие и за теб. Не става въпросда търсиш козметик с порцеланова кожа, по която няма нито една пъпчица,но ако проблемът с акнето на въпросната дама е много очевиден, може да се позамислиш дали дане отидеш при друг специалист.

Козметиците познават дали сама си изстисквала пъпките си

Обикновено си личи по инфектираните зони около пъпката, че е имало “намеса”.

Всъщност нямаш нужда от този пилинг или микродермабразио

Снайдърказва, че често клиентите искат да си направят някоя нашумялапроцедура, за която наскоро са чули. За повечето хора и особено за тези счувствителна кожа такива процедури са ненужни, а понякога ипротивопоказни.

Отдруга страна, нехирургичният лифтинг, който не е чак толкова популярен,дава доказано добри резултати. Снайдър обяснява: “Прави се от 30 годинии наистина работи!”. Това, което отказва някои клиенти от процедурата енеобходимостта да се посещава 2-3 пъти седмично в началото, за да сепостигне желания ефект.

Няма да видиш мигновени резултати

Тъжно,но истина: повечето процедури, в които се прилагат маски нямат толковавидим, мигновен ефект както Botox или Juvederm. Снайдър съветва: Не сеотказвай от използването на подхранващи маски, само защото не се случватчудеса след процедурата. Редовната, качествена грижа за кожата сеотплаща във времето с отлагане колкото се може повече необходимостта отпо-инванзивно третиране с филъри на бръчки и отпуснане на кожата.

Виж още:
Зимата е идеална за лазерни процедури
Любимите спа процедури на звездите

Uncategorized