Не, Виктория Бекъм никога не се е подлагала на ринопластика

Точно така, Виктория Бекъм отрича веднъж завинаги да си е правила каквато и да било операция на носа. Бившата спайска, сподели на среща с гримьорката си и много близка нейна приятелка – Шарлот Тилбъри, че никога не си е помисляла да коригира тази част от лицето си.

Като гост на английския професионалист, когото познава повече от 20 години, Виктория разкри във видео, записано за YouTube канала на Шарлот, каква е тайната в грима за подобряване на носа й.

А гримьорката дори демонстрира въпросната процедура. Използвайки четката “Eye Blender Brush” на нейната марка, тя създава сянка от двете страни на носа, като леко подчертава „U“ формата над ноздрите на Виктория.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Victoria Beckham (@victoriabeckham)

А най-големият „удар“ на професионалиста идва от нанасянето на линията по протежение на профила на носа, започвайки от върха и спирайки по средата. След това на върха на носа се създава нещо като точка. Принципно става въпрос за създаването на удивителен знак в тази част на лицето.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Charlotte Tilbury, MBE (@charlottetilbury)

Както самата Шарлот Тилбъри обяснява, „този трик създава перфектния малък вирнат нос“, който всяка дама иска да има.

Виктория Бекъм и Шарлот Тилбъри в любопитен предколеден разговор

Двете приятелки си размениха подаръци и се засипаха от комплименти. Само си помислете, че гримьорката изпитва такова възхищение към Виктория Бекъм, че й е посветила червило, наречено „Very Victoria“.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Виктория Бекъм и Ева Лонгория ни пренасят в „Отчаяни съпруги“