Inspo за есенни устни според знаменитостите

Възможно ли е есента на 2022 г. да бъде сезонът на голямото завръщане на грима, посветен на устните? След сезони, в които често бяха оставяни на заден план, ние сме уверени в завръщането им като главни герои на есен 2022.

Червила и гланцове, цветове и покрития, моливи за устни и балсами: сега пазарът е толкова наситен на избор и единствено от нас зависи да открием правилните тенденции и стилове, които да покажем през следващия сезон.

Фотография: Pexels.com

Дали все още nude нюансите ще бъдат главният герой, както ни научи Хейли Бийбър? Червеното ще сияе ли отново? Дали очертанията на устните ще триумфират сред знаменитости и инфлуенсъри?

Ще се опитаме да отговорим на всички тези въпроси, като се вдъхновихме от социалните мрежи, където звездите лансират и управляват всички модни трендове в момента.

Червените устни на Тейлър Суифт

Да, червеното отново е главният герой. Това ни разкриват и червените килими, където цветът запълва и подчертава зведните устни. Винтидж очарованието, което, сигурни сме, ще ви накара да се влюбите във всичките му нюанси.

Nude устните с очертание на Джиджи Хадид

Плътните гланцове отново са в светлината на прожекторите, след безспорния им успех през 90-те. Сега те изпълват устните с обем и сияние.

И тук Джиджи Хадид ни учи на игра със светли и тъмни цветове, благодарение на техниката, прилагаща естествен контур за увеличаване на обема, но без да се прекалява.

Бляскави устни с контрастен молив от Уини Харлоу

Дъщерята на Мадона вече ни показа подобна визия по време на седмицата на модата в Париж, но сега това се превръща в тотален тренд.

Контрастът от стила на 90-те е хитът, който ще ни съпътства от горещото лято до свежата и искряща есен.

Матовото покритие на Кайли Дженър

Ще кажем ли “Да” на матовото покритие? Да се запитаме е повече от нормално. Особено когато се появяват все повече кремообразни и лъскави покрития, които виждаме всеки ден.

Отговорът на този въпрос е „Да“, но той трябва да бъде последван от малък трик – това е контрастът. Ако изберем червило с матов ефект, тогава тенът ни трябва да бъде сияен и блестящ.

 ВИЖТЕ ОЩЕ: Pumpkin Spice: Нюансът за коса на есента