Кейт Мос с прекрасен коледен грим

Кейт Мос вече се обърна към гримьорката Шарлот Тилбъри, за да изпробва изключително искряща предколедна визия. „Protagonist“ е името на новата колекция „Holiday Party“ – бунт от блясък и преливания, вдъхновени от красивия свят на Studio 54.

“Всички обичат коледните празници. Това е много вълшебно време. Поради тази причина за празничната колекция 2022 се оставих да бъда вдъхновена от магията и еуфорията на Studio 54 и онези диви нощи”, обяснява Шарлот Тилбъри, международно доказал се гримьор.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Charlotte Tilbury, MBE (@charlottetilbury)

Вдъхновение? Доказалата се в средите на грима дама има своите музи, както ги нарича и самата тя. Такива са Кейт Мос, Лили Джеймс и Журдан Дън. „С тази колекция исках да отпразнувам еуфорията на тези партита, истински химн на празника на живота. Ето защо работих не само върху нюансите, но преди всичко върху особено преливащите текстури“, добави Тилбъри.

Всъщност текстурите на сенките за очи от „Holiday Collection“ са проектирани да бъдат още по-ярки, да улавят и отразяват светлината, така че да направят цветовете още по-интензивни и живи.

Как да нанесем правилно блестящ коледен грим?

„My Hypnotising Pop Shot“ сенките са избрани специално от Шарлот Тилбъри за Кейт Мос в интензивно синьо-зелено, много богато на преливане, правещо очите изключително ярки.

Как се прилага? Щедро, върху целия подвижен клепач се разнася с върха на пръстите, за да има по-голям контрол върху нанасянето, за прецизен, но естествен резултат. Красивият коледен грим трябва да изпъква напълно върху естествената основа, както и върху усните с гланц в нюд нюанс.

И един съвет директно от гримьора: Концентрирайте се върху нанасянето, особено в центъра на клепача, където светлината пада най-силно, за да придадете по-голяма яркост на погледа си.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кейт Мос в малка черна рокля