Кейт Мос в малка черна рокля

В сряда, 28-ми септември, първите редове на шоуто на парижкия бранд за пролет/лято 2023 г. се превърнаха в автентично дефиле на супермоделите. Звезди от модния подиум като Амбър Валета, Карла Бруни, Шалом Харлоу и Кейт Мос бяха наредени на първия ред, за да се възхитят на новата колекция, проектирана от дизайнера Антъни Вакарело.

Всички те носеха страхотни вечерни рокли на YSL, но тази която открадна шоуто бе отново тя, единствената и неповтортима Кейт Мос. Тя излъчваше истинско сияние и блясък, облечена в модерна класическа малка черна рокя, докато небрежно носеше в себе си грандиозно палто от изкуствена кожа.

Интерпретацията на малка черна рокля от Кейт Мос

Новият облик на малката черна рокля, по-специално, се състоеше от силует с дълги ръкави и високо деколте, контрастриращи между изключително прилепналата долна част и по-меката и нежна горна част. Забелязахте ли вече много нашумялата и видима липса на сутиен?

Със своята мини дължина, съчетана с главозамайващата височина на сандалите, роклята придаде на Кейт огромна доза привлекателност, макар и в безспорно супер шик вариант.

Но акцентът във визията се оказа обемното и меко палто от изкуствена кожа, разбира се, защото от тази година Saint Laurent се отказа официално от естествената такава.

Ако разгледаме нивото на първите редове, тази визия на Кейт Мос представлява един от моментите с най-висок стил сред всички, наблюдавани досега в различните ревюта от този моден сезон.

Ако дефилето на Saint Laurent не бе посветено на пролет/лято 2023, нямаше да се изненадаме да видим божествената Кейт да дефилира на подиума в целия си блясък.

ВИЖТЕ ОЩЕ: 30 г. по-късно: Лила Мос точно като Кейт Мос

Hero Slider