Гримьорите, които трябва да последваме още сега

Бела Хадид ни демонстрира хамелеонови визии, които веднага се разпространяват в социалните медии, благодарение на армията й от фенове, готова да ги копира моментално, с четки и палитри в ръка. Хейли Бийбър монополизира вниманието на последователите през последните месеци благодарение на маникюра си с преливащи цветове, а напоследък и с грима от 90-те години.

А какво да кажем за артисти като Дуа Липа, Зендея и Росалия? Те задават тенденциите благодарение на винаги перфектния си грим. Все пак треската за красота завладява всички ни, особено под лупата на социалните медии.

И ако някога връзката с известни гримьори се пазеше в тайна, сега звездите с удоволствие споделят своите доверени професионалисти /и акаунти в Instagram/ с последователите си. Нека видим някои от тях.

Хавиер Чеферино – гримьорът на Росалия

Време е да последваме създателя на най-емблематичните бюти визии на момичето от корицата на последния брой на Vogue Italia. Самоукият гримьор, родом от Барселона, се занимава с грима и прическите на испанската певица на само на червения килим, но и на снимачната площадка на нейните музикални видеоклипове.

Хариер Чеферино разчита на водоустойчиви продукти, които могат да устоят без проблем на изпълненията й на живо. „Росалия предпочита свеж и естествен грим, който в същото време е мощен и стига право до сърцето. Обичам начина, по който гримът отразява личността й“, обяснява той.

Надя Тайе – гримьорът на Бела Хадид

Бела Хадид често е център на внимание благодарение на нейния Y2K стил, който се отразява и в типа грим, който показва на събития и вечери. Веждите са отличителната черта, с която най-много си играе напоследък, както и погледът, подчертан благодарение на ефектните котешки очи.

Нейният любим професионалист е Надя Тайе – нюйоркската гримьорка от палестински произход, която в скорошно интервю за Vogue Arabia разказа как е създала визията й за последния филмов фестивал в Кан.

„Бела искаше нещо смело и класическо в същото време. Така че фокусирах всичко върху външния вид, рисувайки щрих на очната линия, която избледнява върху клепачите, превръщайки се в едно със сенките за очи“, сподели тя.

Лия Дарси – гримьорът на Хейли Бийбър

Няма съмнение, че напоследък Хейли роди множество тенденции в грима, които се превърнаха във вирусни. Най-новата й визия от 90-те, демонстрирана на скорошно Хелоуин парти, несъмнено е предопределена да бъде повторена безброй пъти в TikTok.

За това е виновна отново Лия Дарси – звезден гримьор с прочута клиентела, която варира от Елза Хоск до Кортни Кардашиян, минаваща през Алесандра Амброзио и Жасмин Тукс. В нейния профил можем да видим подробно и по-отблизо последните визии на красавицата. Гарантираме ви, че профилът на гримьорката на Хейли е изключително полезен за тези от вас, които искат да постигнат същия ефект у дома.

Саманта Лау – гримьорът на Дуа Липа

Зад блясъка на изпълнителката на „New Rules“ се крие самата Саманта Лау. Нюйоркчанка по произход, завършила история на изкуството в Торонто, тя скоро започва кариерата си, която я кара да се грижи за лицата на многобройни знаменитости.

Не само розовите устни и златистата кожа, Саманта Лау е създател на всички онези емблематични и цветни визии на Дуа Липа, използвайки пастелни сенки за очи и много блясък.

Шейка Дейли – гримьорът на Зендея

На червения килим тя винаги ни демонстрира подчертано силни визии, подбрани заедно с доверения и стилист Law Roach. Що се отнася до грима, Зендея предпочита да играе на сигурно, залагайки на естествените нюанси.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Sheika Daley (@officialsheiks)

Шейка Дейли, кяото работи в тясно сътрудничество с екипа на актрисата, отдавна участва в изготвянето на красивите й визии за събития и филмови премиери. Гримьорката е създател на нейния винаги свеж и сияен грим, характеризиращ се с усъвършенстван тен, лъскави устни и безупречни вежди.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кейт Мос с прекрасен коледен грим