“Живей красиво!” с AVON и Кензо Такада

След великолепната европейска премиера във Варшава на новите два парфюма AVON Life, създадени от Кензо Такада, AVON представиха и на местна почва и пред отбрана българска публика колаборацията на AVON с дизайнера на аромати и дрехи Кензо Такада.

Омайваща украса ни потопи в света на въображението на известния японец, лично участвал в сътворяването на уханията, както и самите им флакони.

Той лично е проектирал интересната капачка на дамската бутилка, изобразяваща виолетка – символът на семейството му. Невероятният усет и богат опит на твореца са превърнали в реалност желанието му да създаде аромат, с който жените и мъжете във всяка част на света да могат да се идентицифират. Дамският, както и мъжкият парфюм, са цялостно отражение на дългогодишната креативност и заразяваща енергия на г-н Такада. Те пълноценно отразяват неговата философия, събрана само в две думи – “Живей красиво!”. Ароматите, по негови думи, носят красота и позитивност и са изпълнени с великолепието на природния свят.

Приветливият Кензо Такада по време на европейското официално представяне на съвместната колаборация с AVON

От кухнята на AVON научихме, че дамският парфюм грабва вниманието още от разкриващите го освежаващи нотки на водна лилия и червена ябълка, които преливат в цветното сърце от виолетки, венчелистчета, бял божур и сакура. За финал остава полъхът на божествен ирис и пачули. За перфектно допълнение мъжкият аромат се експлодира от пръски кипарис, хвойна и черен пипер. Сърцевината му е обагрена от виолетовите листчета – разпознавателен знак и за двете ухания.

Представител на GRAZIA България, Мария Комитова, имаше възможността да се срещне по време на европейската премиера със световния дизайнер на парфюми и дрехи и за лично интервю 

Новите продукти вече могат да бъдат поръчани на www.avon.bg, а при поръчка на мъжки и женски аромат на стойност 100 лв., използвайте промокод LIFE и ще получите червило LUXE като подарък.