M.A.C. ColourRocker – за момичетата, които обичат експериментите

Бихте ли сложили на устните си червило в тъмнозелено? А в наситен тюркоазен нюанс?

Ако смелите грим решения са ваш специалитет, тогава новата колекция червила на M.A.C. ColourRocker определено ще ви хареса.

Благодарение на Кайли Дженър и манията по нейните Lip Kits, цветове като черно, тъмносиньо и дори сиво не са табу в beauty средите. Дори напротив! Не минава и ден, без да видим някой известен гримьор или блогър да покаже собствения си прочит на грим визия с ярки устни. Очертава се това да е горещата тенденция на идната пролет, предназначена само за момичетата, които не се страхуват от експериментите. 

От M.A.C. побързаха да дадат своя отговор, представяйки нова колекция с цели 28 нестандартни нюанси червила. И като казваме нестандартни, наистина имаме предвид такива, които ще провокират въображението на всяка запалена по грима дама. Колекцията ColourRocker съдържа единствено ексцентрични цветове и всички са с матиран финиш.

Цялата палитра изглежда така, сякаш е вдъхоновена от всеки нюанс на дъгата, започвайки от ярко зелено (наречено Into The Madness), минавайки през оранжево (Forbidden Sunrise) и стигайки дори до наситено жълто (Yellow You Dare). 

M.A.C. ColourRocker ще дебютира в магазините на козметичния гигант през февруари и ще се продава на същата цена като останалите червила на марката.

Снимки: M.A.C, instagram.com/beautymarked23