Култови червила на M.A.C. стават парфюми

Имаме идея какво още да добавите към безкрайния списък с коледни подаръци! Особено ако сте маниаци на тема козметика, като нас. 

Малко след като обявиха, че празничната грим колекция тази година е създадена заедно с Марая Кери, от M.A.C. отново изненадват своите фенове. Този път с цяла линия парфюми, вдъхновени от шест от най-популярните им червила.

Нюансите с имена Ruby Woo, Lady Danger, Heroine,Velvet Teddy, Creme d’Nude и Candy Yum-Yum са малка част от бестселърите на козметичния гигант. Именно те са избрани, за да се сдобият с парфюм, вдъхновен от техния цвят и заряда, който носят. Два нюанса на червеното, неутрално телесно и такова с розов подтон, заедно с лилаво и ярко розово получават свой собствен аромат, идващ в кутийка, решена в същия цвят като на самото червило.

Колекцията с парфюми е наречена Shadescent (игра на думи, обединяваща shades – нюанси и scent – аромат, бел. ред.). В сърцевината на всеки парфюм се крият различни нотки: докато Heroine е богат и наситен дървесен аромат, Creme De Nude ухае на топъл мускусен кехлибар.

Парфюмите ще се продават от 30-ти ноември в магазините на MAC. В комбинация със съответното червило, те са повече от подходящо решение за коледен подарък за всяка стилна дама.

Вижте още: Червилата, в които се влюбихме тази зима