Красота като на Изабел Гулар

Освен световноизвестен модел с перфектно тяло, познаваме Изабел и като приятелка на Кевин Трап, футболист от националния отбор на Германия.

Като всички свои сънароднички, 33-годишната бразилка цени красотата си и полага грижи да я съхрани. Ние адмирираме факта, че година след година тя показва все по-добрата си версия и е сред най-вдъхновяващите модели за подражание. Въпреки изваяната си мускулатура, тя не е загубила женствеността си. А здравословният начин на живот, който следва, споделя с милионните си фенове.

Фитнес мотивация и съвети от един ангел: Изабел Гулар

И тъй като световното първенство по футбол насочи вниманието ни към нейния приятел, ние пък няма да спрем да обръщаме погледи след Изабел. Красотата й е натурална, а тенът на кожата й е умерен и здрав.

Моделът използва в ежедневието си най-вече лек грим с гланц за устни и спирала. Бронзиращ продукт е сред задължителните в несесера й, но с него само леко акцентира на определени места по лицето си. Блясък и хайлайтер са винаги в бойна готовност – когато няма нищо друго, те са незаменими. Косата й е сред силните страни на визията й – виталните вълни са неин запазен знак. А хидратираната кожа е сред приоритетите в грижата й – маската за лице е постоянен спътник в постоянните й пътувания по различни дестинации.

В галерията ви предлагаме продукти, с помощта на които лесно може да постигнете подобен ефект във визията си.

Тайните за красота на известните футболни съпруги