Ароматно празненство за малките моменти на щастие

AVON Kenzo Life Colour за Него и за Нея – неустоима цветна феерия от аромати.

Докато някои парфюми искат да запечатат непреходността на изискания стил, има и такива, които целят да уловят онези моменти на радост, които остават в нас завинаги.

Новият прочит на класиката: Flower by Kenzo Eau De Lumière

Точно такъв е и новият аромат AVON Kenzo Life Colour, разработен за Нея и за Него от световноизвестният дизайнер Кензо Такада. Вдъхновение за този аромат дизайнерът е открил във философията, че животът е празненство и трябва да бъде отпразнуван като еуфория от всичките му радости, страсти и цветове. 

Феерично, позитивно и магическо – това са трите думи, които най-добре описват новия  AVON Kenzo Life Colour. Представяме ви една разтапяща композиция от апетитни уханни нотки, блестяща магнолия и дъга от цветове.

Kenzo ни подари нов тотем

Неустоимото съчетание от сочна, ароматна круша, нежна магнолия и очарователно басмати прекрасно допълват женствената осанка на всяка дама през зимните дни докато господата могат се поглезят с Kenzo Life Colour за Него в изискана композиция от йерба мате, магнолия и полъх от ветивер.

Магнолията не случайно присъства и в двата аромата – благоуханното цвете е отражение на любимите спомени на дизайнера от ранните му години в Япония. Това е и емоцията, която Кензо Такада се опитва да предаде чрез своя нов парфюм.

Как да си изберем нов парфюм в 3 стъпки

Именно под наслов „освободи цветовете си“ – #SetYourColoursFree се проведе и звездно парти на AVON в Париж по повод лансирането на аромата. Парфюмите Kenzo Life Colour бяха представени по време на Парижката седмица на модата, където предизвикаха истински фурор.