Kenzo ни подари нов тотем

Какво е водата за вас?

Страст, място за релакс, среда за игра, бягство, първично усещане… Новият прочит на креативността на парфюмерийния свят на Kenzo е опитомен в ароматното водно дуо Eau De Toilette Aqua Kenzo

Пристрастените към водата най-сетне откриха своя аромат и той е точно това, от което винаги са имали нужда: антидот на нормалността. Защото всеки, вдъхновен от акватичната вселена, познава усещането, което дава водната стихия – необичайно и контрастно на обикновеността.

Aqua Kenzo Pour Femme

Истинско неустоимо усещане за гмуркане в ултра свежа среда: необикновен флорален лъчезарен аромат с есенция от сочна мандарина с експлозивна свежест, изненадващ с пъстроцветния си изблик зелен касис и венчелистчета от магнолия се смесват с необичайното усещане за водата. Парфюмеристката Луис Търнър познава женската природа и добавя щипка магия.

Защо не се гмурнете в нежната стихия:

Aqua Kenzo Pour Homme

Той е като потапяне  в контрастираща вода с нотки на свеж розов пипер, плиснат върху листа от леска. Завладяващият аромат на растителни акценти се смесва с ново поколение нотки на хрупкаво сандалово дърво и изтънчения кедър. Парфюмното дуо Ан Айо и Филип Романо създават този безгрижен шедьовър.

Потопете се, за да усетите контраста:

Символиката не спира с това. Вълната Окусай е символ на Kenzo и тотем за всички, пристрастени към необичайните усещания, които предлага водата. Цветовете й са основа за модни и ароматни интерпретации. Тюркоазено за нея, кобалтово синьо за него – тези цветове, вдъхновени от акватичната вселена, крият в себе си алхимичния символ на водата.

Ние ги открихме и усещането е поразяващо!