24-часов двоен серум побеждава тъмните петна по кожата

Напредването на възрастта оставя своите белези по лицето на всяка от нас. Те са не само отпускане и бръчици, но и неприятни пигментни петна.

Неравномерната свръхпигментация често е резултат от неразумния ни флирт със слънчевите лъчи.

За щастие, коригирането на петната е възможно с 24-часовата грижа Lumilogie от LIERAC. Ефективен както срещу зараждащи се, така и срещу видими и упорити петна, двойният серум прави тена сияен и равномерен, лицето изглежда подмладено и озарено.

Вдъхновени от последните достижения в естетическите терапии, комбиниращи LED светлина и пилинг, Лаборатории LIERAC създават експертно решение за премахването на тъмните петна във всеки етап на тяхното развитие.

През деня, лек флуид комбинира антиоксидантното действие на витамин Е и озаряващия ефект на витамин В3. Благодарение на микро-седефени частици, продуктът създава оптически ефект за съвършена кожа. След него задължително нанасяме и любимата си слънцезащита.


Нощният концентрат
осигурява дълбок пилинг ефект благодарение на 7 хидрокси киселини: гликолова, салицилова, млечна, пирогроздена (от бели цветя), лимонена, ябълчена и винена киселина.

Разбира се, в комбинация с неизменното за LIERAC удоволствие от досега на леките текстури с кожата. Към това добавяме и флорален аромат с цитрусови нотки, комбинирани с палисандър, магнолия и бял мускус. Една допълнителна, глезеща емоция, която ви гарантира, че няма да искате да пропуснете нито веднъж своя дневен и вечерен ритуал.

ДЕН & НОЩ: АКТИВНИ СЪСТАВКИ В ОСНОВАТА НА ФОРМУЛАТА

  1. ДЕЙСТВИЕ СРЕЩУ ЗАРАЖДАЩИТЕ СЕ ТЪМНИ ПЕТНА

ХЕКСИЛ R.: използвана повече от 80 години в хранителната индустрия, за да опазва плодовете от потъмняване, тази активна съставка си е спечелила име и в борбата с тъмните петна. Хексил R. се е доказала като най-ефективната съставка за контрол над производството на меланин, като действието й пречи на тирозиназата и пероксидазата, два ключови ензима в меланогенезата.

  1. ДЕЙСТВИЕ СРЕЩУ ВИДИМИТЕ ТЪМНИ ПЕТНА

ПЯСЪЧНА ЛИЛИЯ: това крайбрежно растение, което вирее в песъчливи почви, възпрепятства производството на меланин, а също така и трансфера му към клетките, като скъсява дължината на меланоцитните дендрити.

  1. ДЕЙСТВИЕ СРЕЩУ УПОРИТИТЕ ТЪМНИ ПЕТНА

ЕКСТРАКТ ОТ ЖИВОВЛЯК: многогодишно растение, използвано още от древността като лек против главоболие и антидот, живовлякът реструктурира ДЕГ чрез стимулация на синтеза на поддържащи протеини като колаген, еластин и ламинин и така противодейства на установяването на меланоцити в гънките на ДЕГ.