Кендал Дженър и нейната рутина преди сън

За Кендал Дженър рутината преди лягане е нещо повече от набор практични навици, които включват безупречна грижа за кожата.  „Вечер обичам да си почивам“, споделя инфлуенсърът. „Обикновено пия чай, чета книга или пиша в дневника си“, допълни американският модел.

Миналата година Кендал говори за борбата с безпокойството и установи, че планираната нощна рутина помага за успокояване на претъпканите мисли. „Боря се с безпокойството от години и знам, че може да има добри и лоши дни“, поясни Дженър. „Ако почувствам нужда да се отпусна, правя 15 минутна медитация, за да премахна безпокойството и да си почина добре.“

Е, Кендал ни споделя своите най-важни вечерни ритуали, от писалката за избелване на зъбите до пижамите Skims, марката оформящо бельо, създадено от сестра й Ким Кардашиян. А чаршафите? Засега моделът ще ги запази в тайна за себе си.

Какво има на нощното шкафче на Кендал Дженър?

Бутилка с вода. Според инфлуенсърът, бутилката с вода и напомня да пие необходимото количество през целия ден, така че държи една и на нощното си шкафче. След водата, задължителни за Кендал са писалката за избелване на зъби и успокояващата свещ.

Самата тя споделя, че се опитва да подобри навика си да държи телефона си до леглото вечер. Дори се опитва да избягва гледането му поне час преди лягане.

Основната ежедневна рутина на модела е грижата за кожата и устната хигиена. Често Кендал използва серуми и почистващи продукти, като винаги се допитва до дерматолога си Кристи Кид.

През седмицата или в моментите, когато е сама вкъщи, Дженър споделя, че си ляга приблизително по едно и също време. А когато пътува, това е едно от най-трудните правила, което се опитва да спазва, но се старае. Този навик я поддържа уравновесена.

Напълно очаквано, Кендал Дженър работи всеки ден и то много, така че и се налага да става рано, също като нас. Затова споделя, че обича да ходи на конна езда и навива алармата си за ранната утрин.

Но е факт, че понякога обича да поспива малко повече. „Обикновено у дома и в командировки настройвам телефона си, за да ме събужда сутрин“, споделя още тя.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Визията на Кендал Дженър е must have