Намалете перманентно и безопасно нежеланото окосмяване с новия Braun Silk expert Pro 5 – PL5124

Фотоепилация в домашни условия – никога не е било толкова бързо, лесно и безопасно*, колкото го прави Braun Silk expert Pro 5 – PL5124.

Уредът за домашна фотоепилация на Braun предоставя страхотно качество при трайното обезкосмяване. Освен, че прави процедурата по-бърза*, той ни дава стопроцентова увереност, че кожата ни е напълно защитена по време на използване.

Фотоепилаторът е по-лек, по-компактен, по-мощен*. С него са достатъчни само четири седмици, за да намалите перманентно нежеланото окосмяване**.

Braun Silk expert Pro 5 – PL5124 използва IPL технология със сензор SensoAdapt, която автоматично и продължително се адаптира към цвета на кожата. Той се грижи за нейната безопасност, като непрекъснато “чете” цвета на кожата в съответната зона и сам адаптира мощността на импулсите. Уредът е клинично тестван и дерматологично одобрен като безопасен от Международната организация по здравето на кожата (Алиансът за здравето на кожата).

Използването на уреда е по-лесно отвсякога, а процедурата сега е и много по-бърза*.

Останахме впечатлени от факта, че с него за третиране на двата крака са достатъчни 5 минути на най-ниското ниво на енергия*. Това прави Braun Silk expert Pro 5 – PL5124 два пъти по-бърз от предходния модел 5-та серия. Той е и 30% по-мощен със своите 400 000 импулса. Има 10 степени на мощност и различни режими на работа. Плъзгащият режим е подходящ за по-големи зони, а в нежния и екстра нежния режим спокойно може да се използва за деликатни зони, включително за лицето. Ако сте начинаещи, тези режими също така ще ви дадат увереност при първите третирания.

Удобствата при използване не свършват до тук. Този 15% по-компактен и 25% по-лек фотоепилатор (в сравнение с по-стари модели фотоепилатори Braun), дава осезаемо повече комфорт, разбира се, по-удобен е и за пренасяне. От Braun са се погрижили и за това да го предлагат в луксозен несесер, комбиниран и със самобръсначка Venus.

За още по-перфектни резултати, можем удобно да планираме и проследяваме резултатите от използването на уреда с помощта на Braun Silk expert Pro App, който помага да проследяваш времето за процедурите.

Удобен, бърз и клинично тестван – Braun Silk expert Pro 5 – PL5124 представлява малка революция в женския ни свят и в начина, по който се чувстваме в собственото си тяло.

Нещо, което за всяка жена е ключов фактор за нейното самочувствие и за ежедневния й комфорт. Защото когато сме уверени, че винаги и навсякъде имаме гладка кожа, без чести или болезнени процедури, женската ни суета вече е много по-малко притеснение и много повече приятно кокетство. Заслужаваме този подарък!

*Ефективност, базирана на комбинацията от размер на прозорчето на третиране, скоростта и енергията, в сравнение с другите фотоепилатори на Braun. Технологията за безопасност сподела със Cyden.
**Оценен според долната част на крака, подмишници и бикини зона, следвайте графика за процедури. Индивидуалните резултати могат да варират.

Още Beauty от MissBloom:

Розова вода, масла и дерма ролер: Арсеналът на Хейли Болдуин

Домашен педикюр, който изглежда като направен в салон

Тайните на жените, които имат красиви крака

Най-добрите упражнения, които стопяват целулита