Адресите за красота на Меган Маркъл в Лондон

На 19 май най-известната актриса в момента ще стане законна съпруга на принц Хари.

Церемонията по бракосъчетанието ще бъде наблюдавана от милиони зрители по света, което задължава бъдещата благородничка да се погрижи за визията си безкомпромисно.

Какви са адресите, които ще посети Меган Маркъл, за да се покаже пред света в пълния си блясък, че и отгоре?

СПОРТ

Знаем, че актрисата е почитател на йога, която практикува от малка, но в едно от интервютата си споделя, че най-много й допада пилатес. Откакто живее в Лондон тя често може да бъде забелязана в Hartcore Fitness. Студиото е създадено преди повече от 10 години от Джес Шуринг, при която са тренирали звезди като Ел Макферсън и Кейт Хъдзън.

@heartcorelife

Още за красотата преди сватбата на Меган Маркъл

ПРИЧЕСКА

Според слуховете звездният стилист Мигел Перез ще е отговорен за прическата на Меган на 19 май. Той самият е опровергал тези слухове, като е споделил, че дори не се познава с бъдещата принцеса. Все още не е известна истината за звездния коафьор, но лондонският салон за красота Salon Sloane се радва на посещенията й често.

@salonsloane

ВЕЖДИ

Две години след като се запознава с основателката на Nails & Brows Шерил Рили, Маркъл се превърнала в постоянна клиентка на Mayfair. Тук бившата актриса оформя веждите си по модела на Одри Хепбърн – излишните косъмчета се премахват с помощта на пинсета и конец.

@nailsandbrowsmayfair

Какво закусва Меган Маркъл? 

МАСАЖ НА ЛИЦЕТО

Любимата на процедура на Меган заема достойно място в бюти ритуала й. Но масажът на Никол Джос е характерен с това, че се прави не върху лицето, а в устата. По този метод идеално се изглаждат бръчките и се оформя красив овал на лицето. Същият козметик посещават още Кейт Мос и Джей Ло.

@nicholajoss