Зодиите, които пълнолунието ще засегне най-много

Пълнолунието този уикенд ще се отрази на всички ни, като главният фокус ще бъде върху кариерното ни развитие.

Така наречената “Ловджийска луна” ще настъпи точно в полунощ между неделя и понеделник. И точно защото пълнолунието настъпва тогава, то ще повлияе на останалите дни от идната седмица.

За повечето от нас влиянието ще се изрази с промени в работната атмосфера, както и в комуникацията с близките. За съжаление за много зодии ще изпитат главно негативни промени, но пък за други пълнолунието ще има и позитивен ефект.

Ето кои знаци ще бъдат най-силно повлияни от него:

Близнаци

Вие сте сред зодиите, които ще изпитат проблеми в работата – много от вас ще са изправени пред конфликт, който ще провали отношенията им с шефа и с колегите. За щастие, ще получите нужната подкрепа от близкия ви кръг приятели и това ще смекчи негативното влияние.

Рак

Следващата седмица ще ви изненада с позитивна промяна в работата, която единствено зависи от това колко труд сте вложили през последните месеци. Повечето от вас ще бъдат възнаградени с допълнителен бонус или повишение, а други пък ще получат възможност, която да ги изтласка напред в личните им планове за развитие.

Везни

За вас това пълнолуние ще се отрази главно върху любовния ви живот. Обвързаните Везни ще успеят да се справят с проблем с половинката, който дълго време е заплашвал отношенията. За необвързаните пък, ще се появи възможност да се запознаете с някого, което ще ви донесе истинско щастие.

Стрелец

Стрелците ще са най-големите щастливци тази седмица. Постоянно ще се чувствате мотивирани и изпълнени с енергия да постигнете всичко, което някога сте планирали, така че проектите, с които сте се заели на работа, както и в личен план, ще отбележат огромен успех.

Но едновременно с това отношенията ви с приятелите ви ще се подобрят, въпреки проблемите напоследък и дори в любовен аспект ще получите развитието, което сте чакали дълго.

Приятелките на мъжете от тези зодии са винаги щастливи

Перфектната дамска чанта за всяка зодия

4 зодии, които винаги късат с гаджето си първи

Hero Slider