3 зодии, които винаги се влюбват в неподходящия

Тези зодии имат ниски очаквания от любовта и с това и често попадат във връзки, които не им носят щастие.

Близнаци

Те са дефиницията на people person – обичат да са заобиколени от хора, добри са в комуникациите и тъгуват, когато са сами. От страх от самотата Близнаците са склонни да преглътнат лошото държание към тях от страна на партньора им, а благодарение на вродения си чар привличат всеки тип хора – включително най-големите използвачи.

Най-лошата страна във връзките на всяка зодия

Рак

Обичат любовта и я търсят от всякого, затова и са свалили много летвата. Стига някой да покаже интерес към тях, Раците са готови на всичко за него. Едновременно с това те са много лоялни и това често ги задържа във връзки, които са токсични. Въпреки че виждат червените флагове, те избират да вярват в по-добрата страна на човека до тях и с това се примиряват с по-малко от това, което заслужават.

Стрелец

Те не понасят, когато партньорът им ги притиска и взема прекалено много от пространството им – точно затова и винаги са привлечени от хора, които са напълно недостъпни емоционално. В желание да си осигурят нужната свобода, Стрелците си харесват мъже, които не ги приоритизират и ги оставят на второ място зад всичко друго.

Петте неща, с които ще спечелите сърцето на един мъж според зодията му

Три зодии, които са патологични лъжци

Hero Slider