Седмичен хороскоп от 13 до 19 април

Късметлиите за тази седмица ще бъдат зодии Дева, Везни и Водолей.

Овен

Тази седмица ще ви се иска отново да се усамотите и да прекарате ежедневието си далеч от всички. Настроението ви може да е малко мрачно и това вероятно ще се отрази на отношенията ви с половинката, освен ако не му споделите своите мисли и не му позволите да стане част от вашия сегашен свят.

Телец

Изведнъж ще се изправите пред повече предизвикателства и ще ви бъде трудно да се справите с всички тях. Много възможно е да пренасочите чувствата на тревожност и стрес към хората от обкръжението ви и това да предизвика конфликти, особено с жените във вашия живот.

4 зодиакални двойки, които стават за секс, но не и за любов

Близнаци

Мъчат ви обезпокоителни мисли, които ще ви накарат да поставите под въпрос своите способности, както и дали си заслужава да влагате усилия в отношенията си с близките ви. Най-добрият начин да се справите с тези емоционални препятствия ще бъде да поговорите за тях – ако е възможно с партньора ви.

Рак

Ще ви е трудно да координирате всички аспекти от живота си през тази седмица и ще изпитвате силна нужда да приведете всички въпросителни в ред. Дайте си време още в началото на седмицата да планирате ангажиментите си. A после разпускайте подобаващо с някой дълъг видеоразговор с приятелите си.

Лъв

Тази седмица ще донесе големи промени в живота ви, но ще трябва и вие да положите усилия, за да се случат. Не се разсейвате от конфликтите около вас, а се съсредоточете върху това, което е истински важно в този момент. Единственият подходящ начин да разнообразите ежедневието – с любов, защото в този аспект нещата ще процъфтят за вас.

Дева

Сега ще е подходящо време да забавите темпото и да се запитате как искате да изглежда бъдещето ви. Насладете се на любимите си занимания и освободете мислите си от отговорностите. Ще имате възможност да се насладите и на приятни моменти с половинката и това ще допринесе за доброто ви настроение.

4 зодии, които се чувстват перфектно под карантина

Везни

Седмицата прогресивно ще става все по-добра и по-добра за вас. В началото й може да се наложи да обърнете внимание на проблеми, за които не ви се иска да мислите, но бързо след това ще откриете най-добрия начин да се справите с тях и това ще ви донесе малко спокойствие и оптимистичен поглед на нещата.

Скорпион

Очаква ви една седмица пълна с върхове и спадове – дребните проблеми ще бъдат последвани от щастливи моменти, след които отново ще се появят проблеми и така емоционалната въртележка ще продължава. Най-добрият начин да реагирате на всичко това? Запазете спокойствието си и се доверете на инстинкта си.

Стрелец

Независимо че тази седмица ще е ползотворна и изпълнена с весели мигове, ще чувствате притеснение и тревожност, които няма да ви оставят да си починете напълно. Обяснението за този парадокс е ясно – ситуацията около вас ви стресира и единственият начин да се справите е да потърсите подкрепа от страна на близките си.

Козирог

Най-сетне ще се задвижат нещата, за които дълго време сте чакали, и с още малко труд от ваша страна ще отбележите желания успех. Сега е време и да положите и усилия, за да се погрижите за връзката си, която до голяма степен неглижирахте до скоро.

Горещи секс съвпадения за всяка зодия

Водолей

Тази седмица ще се стремите високо и мотивацията ви ще ви помогне да се справите с всички предизвикателства, а и дори ще ви стимулира да започнете и още странични хобита. Това ще ви даде нужното разнообразие, което ще ви се отрази позитивно.

Риби

За да се разсеете от проблемите си, сте се заели с нови занимания, които са ви толкова интересни, че сте позабравили партньора си и другите си близки. Тази седмица е добра идея да им обърнете внимание – това ще помогне не само на тях, но и на вашето настроение.

Фетишът на Скорпиона е болката, Риби са проститутките на зодиака

Hero Slider