4 зодии, които се чувстват перфектно под карантина

За някои хора ситуацията в момента е изпитание. Сред тях ли сте и вие? Тогава ще ви бъде трудно да го повярвате, но има типове, за които да стоят затворени вкъщи е по-добро от курорт.

Това са хората от тези 4 зодии – големите карантинени късметлии!

За тях техният дом е тяхната крепост, не познават скуката, когато си стоят вкъщи и са истински щастливи да не си подават носа навън. Било то и за цял месец.

Зодия Рак

Тези домошари буквално ще разцъфнат, докато си стоят барикадирани у дома. Те така или иначе се чувстват най-сигурни и най-щастливи вкъщи. Пълни долапи с провизии за цялото семейство, филми, настолни игри? Дайте им още от същото. Това е мечтата на всеки типичен Рак и карантината е неговият шанс да я изживее напълно.

Още за зодиите:
Зодията, от която по-добре да бягате като от огън
Нещото, което различните зодии не могат да търпят в една връзка

Зодия Дева

Дейната и практична Дева цял живот се измъчва, че от толкова професионални задължения не й остава време да си вкара къщата в перфектен ред. Е, познайте – под карантина Девата ще се превърне в домакиня-войник. Един по един ще изпразва и преподрежда шкафове и чекмеджета, ще оближе с парцала и най-непристъпните ъгълчета на всяко помещение, ще сортира дрехите си по тип и по цвят. Освен това, Девата е и много любознателна и ще е щастлива да се отдаде на четене.

Зодия Скорпион

Познавате ли Скорпион, който някога изобщо е скучал? Не. И ние не. Вечно заети с мистериите на Вселената и на собственото си съзнание, Скорпионите имат обратния проблем – не могат да се отпуснат, защото преживяват всяка дребна случка в живота си твърде бурно. Е, в отсъствие на всякакви случки, страстният Скорпион по принуда ще се кротне и най-после ще си поотпочине. Най-вероятно ще прекара времето си в четене на мистерии и в гледане на трилъри, гарнирайки това с обилни количества пиене.

Зодия Водолей

Карантина? Това е последното нещо, с което ще уплашиш Водолея. Той цял живот си е под карантина, защото обитава свой собствен свят. И много-много не му е нужно наоколо да има хора, за да изследва въпросите, които го вълнуват. За сметка на това, Водолеят има множество ексцентрични хобита и интереси и обикновено само се чуди как да си открадне по някой ден само за себе си. Така че въпросът не е какво ще прави сега, а как ще успеят да го накарат да се върне сред хората, когато карантината все пак приключи.

Как всяка зодия има нужда да бъде обичана

От какво се страхува всяка зодия и как го показва

Защо не може да те преодолее според зодията?

Hero SliderPopular