Седмичен хороскоп от 9 до 15 ноември

Любов за зодии Телец, Рак и Лъв, развитие на работа за Близнаци и Водолей.

Овен

Време е за ново начало – вече влиянието на ретроградния Меркурий напълно спира да ви влияе, Марс преминава в нормален ход, а Венера ви действа положително. Сега е моментът да се откажете от вредните навици и да поработите върху себе си, поставяйки основи за няколко приятни и ползотворни месеца.

Телец

Много хора се радват на летния романс, вас ви очаква есенен. Меркурий навлиза в Скорпион тази седмица и ви позволява да се насладите на нови запознанства, флиртове и късмет във връзките. Уикендът ще ви донесе най-много щастие в любовта.

Двете най-стереотипизирани зодии

Близнаци

Тази седмица още не е време да започвате важни планове и да предприемате значими решения, вместо това използвайте момента, за да се погрижете за себе си и здравето си. Периодът е подходящ и за развитие в професионален план.

Рак

Време е да разпуснете и най-сетне да се позабавлявате – Меркурий в Скорпион повдига настроението и самочувствието ви и ви позволява да си върнете искрата в любовния живот. В края на седмицата ще усетите и повече мотивация за работа.

Лъв

Седмицата ви е отдадена на преследването на баланса. Първите дни от делника ви ще са заети с наваксване на работа, но веднага след като задачите са свършени, идва време за забавление. Влиянието на Меркурий ще засегне и вас и ще ви помогне да се радвате на повече щастливи моменти във връзките.

Дева

Отношенията ви с половинката и близките все още са уязвими от влиянието на ретроградния Меркурий. С всеки изминал ден, обаче, ще става по-лесно да изгладите проблемите, но стъпвайте внимателно – не е изключено в началото на седмица да сте изправени пред раздяла.

Кои зодии стават за приятели за секс?

Везни

Нещата в личния живот и на работа вече започват да се успокояват и това ви позволява да се съсредоточите повече върху любимите си занимания. Използвайте момента да се погрижите за себе си и здравето си.

Скорпион

Седмицата може на пръв поглед да е малко хаотична и многото събития може да ви уморят, но всичко е за добро. В момента поставяте основите за един по-благоприятен период за вас. Новолунието през уикенда ще ви позволи да погледнете оптимистично на ситуацията и да се мотивирате за бъдещите проекти.

Стрелец

Напоследък сякаш са се струпали много ангажименти, които не ви позволяват да си поемете дъх. Тази седмица най-сетне ще имате възможност да си дадете почивка. След петък ще усетите как малко по малко самочувствието ви се възвръща, придружено от мотивацията и оптимизма.

Козирог

Тази седмица опитайте да пренесете вниманието си от работата към семейството. У дома ще имат нужда от вас, а времето, прекарано с близките, ще ви помогне да се възстановите от стреса.

За какво зодиите са готови да убиват?

Водолей

За вас Меркурий и новолунието ще донесат мотивация за работа. Тази седмица очаквайте кариерни успехи и нови възможности, но и същевременно у дома ще можете да се насладите на приятни разговори и достатъчно време за релакс.

Риби

Тази седмица дори и да сте изправени пред проблеми, най-успешната тактика ще е да се доверите на инстинкта си. Меркурий ви позволява да си дадете равносметка и да планирате бъдещите няколко седмици успешно, а през уикенда ще можете да си починете от напрежението.

Hero Slider