Кои зодии стават за приятели за секс?

Приятели за секс е нещо, което определяме като много, много мътна територия.

И само определени зодии са орисани да се навигират добре в такава ситуация.

Защо? Защото приятелството с екстри е много добро решение за някои хора и за определени етапи от живота, но и рисковете не са за пренебрегване. В периодите, в които например човек е свръхзает и фокусиран изцяло върху кариерата си, или докато се възстановява след края на продължителна връзка, той все пак се нуждае от секс и от близост. Ако нямаме готовност за сериозна връзка с всичките й отговорности, можем да помислим за опцията приятели с екстри.

Някои по-сантиментални зодии се привързват лесно и в такава ситуация скоро губят ориентир. Дори и да има ясна уговорка, че връзката няма да отиде по-далече от доброто прекарване, емоциите им вземат връх, събужда се собственическо чувство и драмата е гарантирана.

Други се справят добре, усещат във всеки един момент къде е границата и най-вече – успяват да запазят емоционална дистанция, докато все пак си прекарват добре с другия. Ето за кои три зодии това е най-типично!

Зодия Близнаци:

Близнаците са интелигентни, но непостоянни. Често изживяват периоди, в които не знаят дали искат сериозно обзързване, или се колебаят между няколко жени/ мъже и имат нужда от свободата да експериментират. За тях интелектуалната стимулация е секси, а драматичните прояви на емоции по-скоро ги отегчават. Затова не им е никак трудно да извлекат максимума от приятели-с-екстри ситуацията.

Зодия Стрелец:

Най-независимият знак трудно се решава на сериозна връзка. Не че Стрелците не са способни да се посветят само на един човек, да поемат отговорност и да полагат усилия отношенията да вървят напред. Но докато не се е появил Единствения/ Единствената, предпочитат да не се товарят с такива сериозни неща. Те са забавни, умни и силно сексуални, затова докато чакат любовта на живота си, перфектно ги устройва да се виждат с някого само заради секса.

Зодия Водолей:

Имат много приятели и най-различни хобита, нуждаят се от време на четат, да пътуват, да се развиват или просто да потъват в собствения си свят. За Водолей не е лесна работа да има моногамна връзка, или поне не и ако тази връзка е задушаваща. Водолеите могат дълго да търсят перфектния партньор, който да им даде цялата нужна свобода. И междувременно често прибягват до формулата “приятели за секс”. За тях това не е проблем, защото са много честни и обикновено от самото начало ясно и открито очертават границите.

 

Hero SliderPopular