Първият ретрограден Меркурий за годината започна. Кои зодии са най-силно застрашени?

Ретроградният Меркурий дойде отново и ще внесе хаос във връзките ни и финансите.

Лошите новини? Планетата на комуникациите отново навлиза в своя ретрограден период, за първи път за 2022 година. Добрите новини? Ще продължи сравнително кратко – от 14 до 3 февруари.

А какво трябва да знаем за това време? Ретроградният Меркурий започва в зодията на строго отдадения към работата Козирог и продължава в знака на Водолея, затова влиянието му ще бъде силно и фокусирано върху няколко зони от живота ни.

Както обикновено можем да очакваме проблеми, свързани с комуникациите и техниките, но сега голям фокус ще бъде и сферата на финансите. Затова ви препоръчваме да избягвате смели решения с парите си и големи покупки.

Кой ще бъде най-щастливият ви ден през 2022 година според зодията?

Още една част от живота ни, в която се очакват трусове – любовта… и по-специално миналата любов. По време на ретроградния Меркурий често носталгията и чувствата ни ни застигат и рискуваме да позволим миналото да се върне. Сега рискът е още по-голям, след като моментът съвпада с края на ретроградната Венера.

Най-силно застрашени от проблеми са Козирог, Водолей и Телец, а щастливите три зодии, за които идната седмица и половина ще протече максимално спокойно, са Рак, Стрелец и Риби.

Не се страхувайте да поемате рискове в годината на Черния Воден Тигър

Hero Slider