Не се страхувайте да поемате рискове в годината на Черния Воден Тигър

Годината на Черния Воден Тигър носи промяна, но и редица предизвикателства.

Посрещнахме новата календарна година, а съвсем скоро се задава и китайската нова година. С нея започваме нов воден цикъл, а този елемент обикновено се асоциира със силни и турбулентни емоции.

Същевременно Тигърът в китайския хороскоп е асоцииран със силната мъжка енергия и желанието за промяна и активност, затова годината ще бъде една странна смесица от двете.

Големият годишен хороскоп за 2022 година

В идните месеци ви съветваме да вземате рисковe и да бъдете проактивни, но същевременно и внимателни, защото промените може да се окажат драматични. Ако искате сами да предизвикате трансформация в живота си, ориентирайте енергията си в посока смяна на работата, защото времето не може да бъде по-подходящо. Накрая обаче запазете главния фокус върху семейството, защото годините на Водните Тигри обикновено са обвързани с повече събития у дома.

Според легендата, която стои в основата на китайския хороскоп, съюзници на Тигъра са Кучето и Конят, а Маймуната и Змията са негови врагове – по това се определя и каква ще бъде годината за всеки знак. Съмишлениците на Тигъра ще триумфират, а враговете му ще изпитват най-големи затруднения.

Същевременно обикновено се смята, че след като един знак приключи своя 12-годишен цикъл и отново дойде ред на неговата година, тя най-често е трудна, затова и отправяме специални предупреждения да внимават хората, родени в годините на Тигъра.

Годините на Тигъра са: 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998 и 2010

Hero Slider