Новолуние в Скорпион на 4 ноември: Болката може да лекува

Имате ли смелостта да надникнете в собствената си тъмна страна? Ако е така, то днешното Новолуние в Скорпион ще ви възнагради.

Новата Луна в силно емоционалния знак на Скорпиона носи енергията на промяната чрез криза. Много вероятно е днес да имате чувството, че шокови вълни от дълбоко стаени емоции преминават през тялото ви. Вгледайте се в тази тъмна страна от своята природа, не потискайте страховете си, не обръщайте гръб на отзвука, който травмите от миналото все още имат в съзнанието ви.

Смятан за знак на смъртта, Скорпионът се управлява от Марс и Плутон и възнаграждава онези, които не бягат от конфликтите и болката.

Емоциите, които днес изригнат във вас, могат да имат ефекта на катарзис. Чрез кризата можете да се окажете на нов, по-добър път. Можете да вземете трудно решение, за което аргументите са се трупали отдавна – например да напуснете работа или да сложите край на връзка. Ако именно това ви подсказва инстинктът, то действайте смело, колкото и да е неприятно.

Днешното Новолуние в Скорпион съвпада с директната опозиция на Луната с Уран, а това допълнително зарежда с експлозивна енергия. Не само вие сте настроени по-радикално, но и някой от обкръжението ви може да ви изненада с някакво рязко, дори враждебно действие. Бъдете готови да реагирате хладнокръвно, за да овладеете ситуацията.

Денят е подходящ да запишете мислите си на хартия, за да добият по-голяма яснота.

Силен благотворен ефект ще има и медитацията.

Предвидете си време за усамотение, в което да  помислите върху тези въпроси: Какво говорят за вас гневът и болката, които изпитвате? Какво ги причинява и най-вече какво в тази ситуация зависи от вашите действия? И готови ли сте да действате?

Hero Slider