Ново начало в любовта с кървавата луна в Овен

Пълнолунието на 20 октомври ще ни спаси от всички щети, които ретроградният Меркурий нанесе върху връзките ни.

Ако последният месец не е бил особено успешен за вас, това ще се промени съвсем скоро. От днес вече официално Меркурий се връща в правилния си ход, а утрешното пълнолуние ще ни помогне да превъзмогнем всички проблеми, които възникнаха в следствие от ретроградния период.

Пълнолунието този път се пада в зодия Овен – един от най-решителните и твърдоглави знаци в зодиака. Точно затова и сега ще е момент да вземем решение какво искаме от живота и да предприемем действие, за да постигнем желанията си.

Уроците, които можем да научим от зодиите

Заради времето от годината пълнолунието е познато като “Ловджийска Луна” или “Кървава Луна”, но имената перфектно символизират силното й влияние през следващите дни.

Особено в сферата на връзките ни пълнолунието ще се отрази най-силно. Конфликтите най-сетне ще приключат, а вместо тях ще дойдат романтиката и страстите. Ако попадате сред необвързаните, очаквайте възможност за флиртове и за нови срещи, а за тези, които вече са във връзка, следващите дни ще предлагат възможност за още повече приятни споделени мигове.

Най-силно засегнати ще бъдат зодии Везни и Овен.

Накратко за влиянието на планетите в астрологията

Hero Slider