Най-добрите и най-лошите партньори за Близнаци

Любопитни, интелигентни, вечно променливи, Близнаците намират общ език с всеки, но са трудни за връзка.

Нещата и хората бързо им омръзват. Самите Близнаци понякога се объркват в това какво искат, но пък са забавни и вечно млади по дух. С тях винаги ще ви е забавно, дори и да не знаете точно къде се намирате!

Най-добри партньори:

Везни – Перфектният партньор за Близнаците. Везните са с лек характер, артистични и много социални. Заедно тези две зодии нямат проблем да поддържат взаимно интереса си, защото са будни и с многостранни интереси. Не се ревнуват.

Водолей – И двата знака са пълни с изненади. Никога няма да им доскучее, когато са заедно. Водолеят, освен това, е вероятно единствената зодия, която е в състояние да държи Близнаци в напрежение, а това поддържа интереса им нетипично дълго.

Овен – И двата знака са енергични и витални и не понасят рутината. Връзката им се базира на свободата и приключенията, които споделят.

Жената Близнаци е непобедим играч във флиртуването

Най-лоши комбинации:

Риби – Чувствителни, всеотдайни и много раними, Рибите ще агонизират в тази връзка. Партньорът от зодия Близнаци е твърде променлив и твърде интелектуален, а Рибите имат нужда да се слеят на всяко едно ниво с любимия човек.

Дева – Макар че са управлявани от една и съща планета – Меркурий, тези две зодии не могат да се понасят. Девата е подредена, надеждна и малко догматична, заради което Близнаците я презират. Но чувствата са взаимни, защото Дева смята своя астрологичен “братовчед” за въздух под налягане.

Скорпион – Истинска катастрофа. Скорпионът живее според максимата “всичко или нищо”. Във връзките се отдава докрай и очаква същото, не променя лесно мнението си и е много ревнив. Това изпълва Близнаците с ужас и те обикновено бягат бързо от тези отношения. С което правят услуга и на двамата.

Какво мислят зодиите едни за други?

Hero SliderPopular