Кой ще бъде най-щастливият ви ден през 2021 година според зодията?

Започваме годината с позитивна настройка и търсим кой ще бъде най-щастливият ни ден през 2021-ва.

Овен – 26 март

На този ден Венера се изравнява със Слънцето и ви носи романтика и настроение за флирт.

Телец – 17 януари

Уран, планетата на промяната, ще ви влияе цяла година, но през януари комбинацията от нея и Юпитер ще предизвика позитивен развой на нещата в работата.

Близнаци – 31 май

Северният лунен възел ви влияе позитивно през май тази година и ви подбутва към успеха. Късметът ви ще ви отведе в центъра на вниманието, отключвайки възможности за нови кариерни постижения.

Големият годишен хороскоп за 2021 година

Рак – 23 юни

Юпитер в Риби през юни ще ви помогне да изпълните целите си и да се заредите с оптимистично настроение.

Лъв – 13 юли

Венера и Марс ще се отбият във вашия знак, за да направят лятото ви още по-романтично тази година.

Дева – 12 юли

Тази година Юпитер в Риби се среща с Меркурий и комбинацията ще се отрази най-пряко върху вашата зона на комуникациите и връзките с близките.

Везни – 6 септември

През септември вашата управляваща планета, Венера, образува тригон с Юпитер и ви носи късмет в любовта, заедно с голяма доза самочувствие.

Скорпион –  17 ноември

Три планети осигуряват вашия късмет на този ден – Венера, Плутон и Марс. Силната комбинация ще ви мотивира да преследвате целите си в кариерата, но след работните часове ще се насладите на романтични мигове с половинката.

3 зодии, които трудно се забравят

Стрелец – 21 май

През пролетта Юпитер навлиза в Риби и ви носи спокойствието, което дълго време сте търсили. Но специално на 21 май ще се чувствате още по-щастливи, защото Венера и Сатурн ще погрижат да имате много прекрасни моменти с партньора.

Козирог – 23 август

Сатурн се изравнява с романтичната Венера и активира кариерната ви зона. Тогава ще получите вдъхновение за новите проекти и ентусиазмът ви ще бъде приет положително от шефа.

Водолей – 11 февруари

Нова Луна във вашия знак е виновна за успеха ви на този ден. Заедно с влиянието на Венера и Юпитер на 11 февруари ще сте готови да се потопите в приятни моменти и забавление с половинката.

Риби – 21 юни

Множество кариерни възможности ще се отворят пред вас, когато по средата на юни Венера и Юпитер преминават през вашия знак.

4 зодии, които са най-големите сърцеразбивачи

Hero Slider