3 зодии, които трудно се забравят

Тези три зодии успяват да омагьосат човека до тях, така че дълго след това да ги помнят. Раздялата с тях никога не е лека, а продължаването напред след това изглежда почти невъзможно.

Телец

Той притежава толкова интересен и уникален характер, че след това всички други любовници изглеждат скучни. Телецът може да бъде мил, но някак винаги се отдръпва точно в този момент, когато не очакваш и те оставя да искаш още. Това ги прави още по-трудни за преодоляване. Едновременно с това те са страстни любовници, така че дори сексът с тях е страхотен.

All the single ladies! Как всяка зодия се държи, когато е сама

Рак

Любовта, която един Рак може да предложи, не може да се сравни с никоя друга. Той ще свали целия свят в краката ви и ще направи всичко, за да сте щастливи. Вниманието, което той отделя на половинката си, може да е толкова пристрастяващо, че след раздялата е трудно да се откажете от него.

Дева

Мистериозни, романтични и силни личности. Могат да ви очароват със способностите си и предизвикват истинско възхищение. Но това не ги прави арогантни, напротив, те са всеотдайни любовници и са готови да направят много за партньора си. Девата вдига критериите ви толкова високо, че накрая осъзнавате, че по-добър от него не е имал и винаги сте готови да се върнете при него.

3 зодии ще скъсат с гаджето до края на годината