Какви филми обичат различните зодии

Стрелец


Стрелците обожават пътуванията, затова филмът, който гледат, трябва да ги пренесе на непознато място. Обожават европейското кино и филми, идващи от страна, в която досега не са били. Важно е в лентата да видят красиви пейзажи и да им се прииска да посетят местата, за които се говори.
Класика: “Лисабонска история”

Тази година: “La belle et la bête” (“Красавицата и звяра” с Венсан Касел и Лия Седу) 
Козирог
Нито една епична история не остава незабелязана от Козирога. Ако пък е поредица от филми, те ще са готови да изчакат без никакъв проблем. Това, което за някои може да е бавно действие, за Козирога е възможност да проучи всеки детайл и да вникне в символизма на всяка сцена. 
Класика: “Властелинът на пръстените”

Тази година: “Игрите на глада: Сойка-присмехулка Част I”



Предпоследната част на “Игрите на глада” излиза на 21-ви ноември
Водолей 
Блокбъстъри, специални ефекти, супергерои (и суперзлодеи), извънземни – Водолеи, звучи ли ви познато? Този знак е знакът на бъдещето, така че научната фантастика винаги е нещото, което ще привлече вниманието им. Освен това по душа са изобретатели с развинтено въображение, така че лесно се палят по такива филми. 
Класика: “Междузвездни войни”

Тази година: “Пазителите на галактиката”



Новият касов филм на MARVEL “Пазителите на галактиката” тръгва по кината на 8-ми август
Риби
Феи, русалки и върколаци се гонят във въображението на Рибите. Това е знакът, обожаващ ескейпизма, така че всяка фантастика под формата на филм или книги. Освен това, понеже са воден знак, подводните приключения също ги привличат. Задължителният елемент тук е романтиката, по възможност с щастлив край като от приказките. 
Класика: “Звезден прах”

Тази година: “Господарка на злото”

Най-любопитните факти за феномена “50 нюанса сиво”
Само за фенове: три мопса пресъздават „Игра на тронове”
Автоботите се завръщат в “Трансформърс: Ера на изтребление”
Изберете си домашен любимец според зодията