Какви филми обичат различните зодии

Лъв
Лъвът е “холивудският” знак в зодиака – колкото по-мащабна и изпълнена със специални ефекти е продукцията, толкова по-добре. Те ще са първите в опашката пред киното, за да си купят билети за летния блокбъстър и с нетърпение ще чакат трейлърите, за да видят какво точно да очакват от другите. Не се учудвайте, ако ви попитат дали бихте ги придружили на някоя анимация, детето в тях често се обажда. 
Класика: “Петият елемент”

Тази година: “Трансформърс: Ера на изтребление” 



Четвъртата част на “Трансформърс” в момента е по кината

Дева 
Девите са реалистите на зодиака и обожават филмите, които разказват ежедневни истории или проследяват еволюцията на героите, техните връзки и неволи. Обожават да гледат неща, които ги вдъхновяват и ги докосват дълбоко, оставяйки ги да мислят за филма дълго време след това.
Класика: “Красив ум”

Тази година: “The Imitation Game”



“The Imitation Game” разказва историята на математика Алън Тюринг, в ролите ще видим Кийра Найтли и Бенедикт Къмбърбач 

Везни

Посещението на киносалона за Везните е истинско удоволствие, начин да намерят нови вдъхновения и да се откъснат от реалността. В някои дни имат нужда от сантиментални романтични комедии, които да им повдигнат настроението. В други дни, когато артистичната им страна се обажда, обожават да се наслаждават на филми с красиви визуални ефекти. Биографичните ленти за артисти, музиканти и значими личности ги привличат неимоверно, тъй като Везните обожават хората и техните истории. 

Класика: “Капоти”

Тази година: “Begin Again”

Скорпион
Давайте насам всички вампири, зомбита и всякакви други свръхестествени същества! Тъмната страна на нощта и всичко, което се вярва че броди тогава, предизвиква интереса им, тъй като Скорпионите рядко се страхуват да изследват теми табу и интересни вярвания. Черните комедии също ги забавляват, а еротичните сцени във филма са само плюс. 
Класика: “Интервю с вампир”

Тази година: “Дракула: Неразказан”
Останалите зодии на стр. iii