Използвайте периода на ретроградния Уран, за да постигнете мечтите си в кариерата и любовта

От 15 август Уран навлиза в ретроградния си период, който ще продължи до 1 януари 2021 година.

Преди да сме ви уплашили с думата “ретрограден” напомняме, че това не винаги е повод за притеснение. В случая на Меркурий ретроградният период често води до проблеми, заради факта, че планетата е силно обвързана с комуникацията. При други планети, обаче, времето, в което те обръщат хода си, често протича много по-благоприятно.

Този ретрограден период няма да сме изправени пред особени затрудения. Понеже Уран е планетата на иновациите през следващите месеци ни очакват множество радикални промени, които предимно ще са положителни. Обикновено, когато той е ретрограден, се случват важни политически събития.

Едновременно с това всеки изпитва личностни промени, които често са свързани с най-вътрешния ни свят – работното място, дома и отношенията с партньора.

Този път ретроградният Уран е под влиянието на зодия Телец, затова Телците и всички, които имат за асцендент този знак, ще бъдат най-силно засегнати.

5 планети определят какви сме у дома, в любовта и в секса

Използвайте момента да се отдадете на процеса на личностното развитие и се възползвайте от всяка възможност в кариерата. Времето е страхотно и за любов – срещите с нови хора ще минават с лекота, което увеличава шансовете за необвързаните да открият половинката си.

Зодиите по време на лятната почивка

Ще познаете кога връзката приключва по зодията му

Hero Slider