3 зодии, които ще разбият сърцето на Стрелеца

Свободолюбивият огнен знак, управляван от Юпитер, не може да вирее във връзките с тези три зодии.

Стрелците трудно си позволяват да се влюбят лудо, затова и когато това се случи, за тях е особено тежко, ако връзката завърши с тъжен край. Затова и трябва да внимават при отношенията си с тези зодии:

Телец

Като зодия, която истински се вълнува да опитва нови неща, в началото на връзката огненият знак изпитва силно повличане, заради афинитета на Телеца към красивото и лукса. Под влиянието на новия си партньор един Стрелец често чувства нуждата, а и желанието да се промени, но недълго след това промяната би се оказала разочароваща. Накрая на връзката двете страни чувстват как са загубили не само времето си, но и частица от себе си.

Дева

Ако Стрелецът иска да запази свободата си, никога не бива да започва връзка с Дева. Земната зодия, която обича стабилността и реда в ежедневието си, ще принуди огнения знак да се откаже от навиците и поривите си. В резултат Стрелецът се чувства притиснат, нещастен и отдалечен от себе си.

Козирог

Скуката е най-големият враг на зодия Стрелец, а във връзката с Козирога приключенският дух на огнения знак остава пренебрегнат твърде често. В характерите на двата знака трудно се намират общи характеристики, но за сметка на това между тях се откриват много поводи за спорове. Не е невъзможно връзката да се осъществи, но рядко и двете страни са щастливи в нея.

Ако Стрелецът ви обича, ще ви го каже направо

Ако един Стрелец иска да открие сродната си душа, най-вероятно ще го открие сред тези зодии: 

Овен

Когато тези две огнени зодии се съберат, искрите между тях са неоспорими. Макар и да имат понякога различни възгледи, Стрелецът и Овенът успяват да са щастливи заедно, като основа за това е голямата химия помежду им. И двата знака са много амбициозни и търсят да вземат максимално от живота, затова и се подкрепят и помагат през всяка стъпка и предизвикателство.

Мъжът Стрелец не се обвързва лесно

Водолей

Две зодии, които не търсят сляпо своята сродна душа, но откриват една в друга точно това. Нито Стрелецът, нито Водолеят приоритизират любовта над всичко останало затова и двата знака могат да постигнат стабилно разбирателство и взаимно уважение. Същевременно знаят как да се забавляват затова и връзката им никога не е скучна.

Риби

Въпреки че са много различни, Стрелецът и Рибите си приличат по нещата, които са важни – никога не биха предали половинката си. Двете зодии се допълват перфектно и формират силна връзка, от която всяка страна има какво да почерпи и какво да даде.

Не игнорирайте мълчанието на Овена и липсата на смеха на Стрелеца

Мъжът Стрелец според Линда Гудман

Hero Slider