Трудности за Лъвовете, Козирозите да внимават с флиртовете

Везни
Възможно е да се почувствате хванати в капан и изпълнени със сериозни колебания по отношение на парите. Отношенията ви с партньора също са доста сложни в момента. Иска ви се да поемете рискове, но изчакайте. Потърсете опора в семейството.

Скорпион
Заредени сте емоционално и търсите внимание от любимите си хора. Възможни са разриви във всякакъв вид връзки. Проблемът е не само напрежението, но и объркването и несигурността ви. Имате съмнения кой е правилният човек и кой не.

С какво вашата зодия привлича и омагьосва мъжете?

Стрелец
Има вероятност да се появят някои здравословни тревоги, които ще съсипят настроението ви. Няма да сте във върхова форма и може да се тревожите по професионални въпроси. Задълженията ви са много, но и ви отегчават. Внимавайте да не се изтощите твърде много.

Козирог
Вече проявявате нетърпение спрямо проекти, които включват пътуване, образование. Внимавайте във флиртовете, приятелствата или груповите активности, пазете се какво точно казвате. Някои хора от миналото може да се завърнат и да ви поставят пред дилема.

Връзка с женен мъж? Първо вижте какво издава зодията му

Водолей
Ще сте раздвоени между кариерата и семейството. Конфликт на интереси излиза на повърхността. Погледнете на нещата по-сериозно. Сами си правете заключенията и взимайте решения. Доверете се на инстинктите си. Обърнете внимание на половинката.

Риби
Възможно е напрежение в комуникацията с партньора. Бъдете внимателни с договори, с боравене на пари и ако ви престоят пътувания. Запазете самообладание и по възможност не навлизайте в конфликти.