Седмичен хороскоп от 14 до 20 юни

Ретроградният Юпитер ще спаси връзките ни с приятелите и близките, а квадратът Сатурн-Уран ще ни мотивира положително.

Овен

В последната седмица, напълно отдадена на влиянието на ретроградния Меркурий, ще се радвате на добри отношения с приятелите си, а проблемите главно ще бъдат от финансов характер. Бъдете разумни с решенията, които взимате и канализирайте част от енергията си в креативни проекти.

Телец

Квадратурата между Сатурн Уран ви кара да търсите нови възможности в професионален план и късметът ще е на ваша страна, ако сте готови за промяна в тази сфера. Каквото и да изберете да предприемете, през уикенда ще можете да отпразнувате решението си с приятелите си, когато ретроградният Юпитер ще повлияе позитивно на социалния ви живот.

Тайният талант на всяка зодия

Близнаци

Обратно на типичното за вашия характер, тази седмица от вас ще се изисква да забавите темпото. Внимавайте да не прибързвате с големи решения на работа, а избирайте бавния, но сигурен напредък пред рисковете. Времето под влиянието на ретроградния Меркурий винаги ви се отразява негативно, затова използвайте момента да свършите малките неща, които обикновено забравяте в забързаното ежедневие.

Рак

Преди да започне вашият месец, е време да приоритизирате и организирате целите си. Ретроградният Меркурий ви позволява да оставите по-големите отговорности на пауза затова сега е моментът да си създадете подробен план за времето, което предстои през останалата част от годината.

Лъв

Тази седмица фокусът пада върху връзките ви – с ретроградния Юпитер във вашия сектор на любовта интимните моменти с половинката няма да липсват. Възползвайте се от тях максимално и си дайте почивка от работата. Започва нов период от живота ви с навлизането на Слънцето в Рак, така че се насладете на момента максимално, преди той да настъпи.

Дева

Ретроградният Юпитер в комбинация с ретроградния Меркурий застрашават сегашните ви връзки. Не се учудвайте, ако някой бивш партньор се върне обратно в живот ви. Въпреки всичко, което се случва около вас, останете фокусирани и се съсредоточете върху всеки детайл на работа.

Слънчевото затъмнение дава възможност за ново начало на тези четири зодии

Везни

Сатурн и Юпитер ви дават нужната доза самочувствие да покорите света! Връзките ви ще бъдат позитивно повлияни, но нашият съвет е да прекарате повече време насаме, за да си изградите план за бъдещото – очакват ви много промени и трябва да се подготвите за тях.

Скорпион

Време е да бъдете решителни и целеустремени – очаквайте нови възможности да се отворят за вас и бъдете готови да се възползвате от тях. Важен фактор за успеха ви е самочувствието, но ще ви помогне и подкрепата на близките и семейството ви.

Стрелец

Седмицата ще бъде главно позитивна, като проблемите ще бъдат минимални. През останалото време ще се радвате на семейно щастие, благодарение на ретроградния Юпитер, а през уикендът малко по малко фокусът ви ще се измести към отношенията с половинката.

Козирог

Ако има за какво да внимавате тази седмица, то това е сферата на финансите. Не приемайте непредвидени рискове и ограничете пазаруванията. От друга страна пристъпвате в нов щастлив етап от живота си, когато връзката ви с партньора ви ще просперира най-силно. Забавлявайте се с флиртове, експерименти в спалнята и много страст.

Тези три знака са щастливците на зодиака

Водолей

Седмицата ще бъде емоционално трудна, затова се въоръжете с търпение. Очакват се проблеми както от личен, така и от финансов характер. Макар и много от нещата в личния ви живот да не се случват по начина, по който сте искали, близките ви ще ви помогнат да се справите.

Риби

През тази седмица, а и през следващите месеци, най-важни за вас трябва да бъдат здравето и работата ви. Опитайте се да въведете максимално добър баланс в живота си и разчитайте на съветите на близките си в трудните моменти. През месеца на Раците ще чувствате емоционалната стабилност, която ви трябва, за да се справите с всичко.

Пазете се от тези три зодии – те лъжат най-често и най-изкусно

Hero Slider