Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Идната седмица изправя много от зодиите пред емоционални изпитания, но носи и също толкова голямо количество щастие. Най-големите късметлии са Рак, Скорпион и Риби.

Овен

Тази седмица ви съветваме да обърнете повече внимание на себе си и здравето си. Точно на крачка преди началото на вашия месец, имате нужда да презаредите с енергия и да се подготвите за вълнуващите неща, които предстоят – и то стартирайки с уикенда и изненадите, които той предлага.

Телец

През идните дни ще имате нужда от повече социални контакти и време, прекарано с близки и познати. Започнете седмицата, като отделяте възможно най-много от следработните часове на излизания с колеги и приятели. В края на седмицата обаче ще ви завладее меланхолията и ще имате най-голяма нужда от подкрепата на близките си и семейството.

Петте зодии с най-голяма любов към книгите

Близнаци

Кулминацията на тази седмица за вас ще бъде в края й – когато пълнолунието в Дева насочи цялото ви внимание към зоната на семейството и дома. Това носи немалък емоционален товар, но и отваря възможност за вас да забавите темпото, да отделите време за любимите си хобита, да преподредите и вещите, но и на целите и плановете си за бъдещето.

Рак

Заредени сте с позитивна енергия и в началото на седмицата ще имате възможност да я канализирате в посока повече приятни споделени моменти. С напредването на дните обаче опитайте да отделяте малко повече време за работата, където също ще ви върви в комуникациите и делигирането. Възползвайте се от момента и преследвайте кариерните си амбиции.

Лъв

Дори в най-трудните дни от тази седмица ще успеете да запазите самообладание и да се възползвате от възможностите, които се отварят пред вас. Но оставяйки настрана нужното внимание, което ще трябва да насочите към сферата на работата, тази седмица е важно да запазите и баланса между личния и професионалния живот и да си осигурите достатъчно време с близките и половинката.

Дева

Имате нужда от презареждане – предстоящата седмица предлага тази възможност, благодарение на пълнолунието във вашата зодия. Възползвайте се от момента, за да изчистите излишните въпросителни от живота си и да се фокусирате върху подобряването на отношенията си в любовта.

Жената от всяка зодия в три думи

Везни

Използвайте идните дни да се освободите от всичко ненужно от живота си – и вещите, и лошите навици, и хората, които вече не заслужават да бъдат във вашето обкръжение. Имате нужда от пречистване и ново начало, защото сте на път да стъпите в най-вълнуващото време от годината за вас – месеца на Овен, когато ви очакват най-много щастливи моменти в любовта.

Скорпион

Водните знаци печелят най-много тази седмица и вие ясно попадате сред тях. През идните дни дори малките неща от ежедневието ви ще ви носят повече щастие, но истинският акселератор на доброто настроение ще бъдат срещите и разговорите с приятелите.

Стрелец

Тази седмица не се страхувайте да поемете лидерска позиция в живота си и да хванете кормилото с две ръце. Бъдете собственият източник на щастието си, като си набавите възможно най-много моменти, прекарани в правенето на любимите за вас неща. Дръзнете и да бъдете искрени с това какво желаете и какво не желаете в отношенията с другите.

Козирог

Ключът към щастието и успеха ви тази седмица се крие в откриването на точния баланс между усърдната работа в преследване на мечтите и почивката заедно с най-близките. През идните дни ще бъде важно да бъдете искрени с приятелите и семейството си, за да избегнете конфликтите.

Най-емоционалните знаци в зодиака

Водолей

Започвате седмицата с вдъхновение и самочувствие – фактори, които ви гарантират задоволителни успехи на работа. Завършвате седмицата със същата голяма доза увереност, но вече насочена в зоната на отношенията с другите, флиртовете и любовните авантюри.

Риби

Сферата на любовта е на фокус тази седмица за вас. Благодарение на силното пълнолуние в Дева през идните дни романтиката ще витае във въздуха, а най-добре ще се възползвате от влиянието на астро събитието през уикенда. Не пропускайте момента и да покажете креативната си страна, защото вдъхновението ще води седмицата ви.

Hero Slider