Петте зодии с най-голяма любов към книгите

Любителите на литературата са родени от тези пет зодии.

След като зодията определя нашия характер, тя може да каже и много за нашите навици… включително литературните навици. Кои зодии обичат да се потапят в света на книгите най-често и имат ли любими жанрове – прочетете в статията:

Близнаци

Те са винаги жадни за нови знания, а любопитната им страна ще ги предизвика да прочетат книга от всеки съществуващ жанр. Дуалността им често дори ги кара да не могат да изберат между една единствена книга и наведнъж четат по няколко книги – всяка за всяко настроение.

Жената от всяка зодия в три думи

Дева

Девите са сред най-мъдрите зодиакални знаци и за това могат да благодарят на множеството книги, които са прочели през живота си. Те често приоритизират научаването на нови неща пред забавлението, затова и дори най-тежките книги биха попаднали в техния TBR списък.

Скорпион

Хората от тези зодии са очаровани и заинтригувани от начина, по който светът съществува. Любознателни са и обичат соло заниманията затова и са готови да отделят всяка свободна минута от деня си на някое интригуващо четиво.

Стрелец

Вечните авантюристи от зодия Стрелец търсят да срещнат нови светове и дестинации всячески, затова и често избират да пътуват с книга. Обичат приключенските жанрове, които успяват да развълнуват сетивата и да погъделичкат желанието им за пътешествия.

Риби

Романтиците в зодиака, Рибите, вероятно заемат най-голям процент от читателите на романтичните новели. Мечтатели са, затова обичат да си се представят в любовните сценарии от книгите и искрено се вълнуват, когато имат възможност да се потопят в очарователния литературен свят.

Най-емоционалните знаци в зодиака

Hero Slider