Раците да не бъркат флиртовете с любов

Началото на седмицата се очертава да бъде доста екстремно. Още с първия ден напрежението ще е налице при всички представители на Зодиака и ще ни предизвиква да правим неща, които до момента не сме се осмелявали.

Но какво да очаква всяка зодия?

Овен
Овни, трябва да внимавате с финансите, спестяванията, данъците и сметките. Бъдете внимателни с финансовите ангажименти с партньори и с банковите транзакции. В личен план еротичните ви усещания ще бъдат засилени, но не бива да идеализирате партньора.

Телец
Възможни са проблеми в работата, различията ви с другите ще се засилят. Ще се изправите пред конкуренти. Ще се чувствате самотни, но няма да го признаете. Напрежението, което чувствате, ще ви накара да търсите спокойствие в семейството.

Връзка с женен мъж? Първо вижте какво издава зодията му

Близнаци
На преден план ще излязат всички различия, които водят до недоразумения в работата. Внимавайте с конкуренцията. Опитайте да се изолирате, като си дадете почивка, внимавайте със здравето си. Ако не сте щастливи във връзката си, помислете за раздяла.

Рак
Възможно е объркване в преценката ви – внимавайте да не объркате флирта с приятелството. Не вярвайте на мили думи и обещания. Подредете дните си както ви се иска, но без илюзии. Възможни са проблеми с децата, но сега не е времето да ги оправяте.

Това са зодиите, които са най-трудни за връзка

Лъв
Семейни проблеми и напрежение са вероятни днес. Възползвайте се от възможността да се справите с недоразуменията и да организирате нещата. Внимавайте със здравето. Не бягайте от проблемите, това само би влошило ситуацията. Намерете своя баланс.

Дева
Много е вероятно днес да се отдадете на пътуване. Ако организирате по-добре всекидневните си задължения, промените ще дойдат сами. Не вярвайте на думите на любимия човек. Много от нещата, които ще чуете, няма да се случат.