Пълнолуние във Водолей на 21 август

Пълнолунието ще донесе много обрати за всички зодиакални знаци, като някои от тях ще станат доста чувствителни, а за други ще има тревоги.

Част от зодиите ще претърпят разочарования и ще вземат сериозни решения относно приятелствата и партньорствата си. Като цяло обаче Луната ще ви направи по-комуникативни, забавни и не са изключени събирания с хора от миналото.

Относно любовта – ако сте започнали връзка сега, тя ще бъде трайна. Възможно е да ви обхванат странни настроения, както и да имате известни проблеми с приятелите или в кариерата. Затова трябва да се действа сериозно и организирано.

Как ще се отрази пълнолунието на всички знаци?

Овен
Пълнолунието във Водолей ще се опита да ви обърка като намеси чувствата в едно приятелство. Това ще повлияе много силно на емоциите в живота ви. Звездите “съветват” да не се занимавате с нищо ново, което се появи, ами с партньорите, които в момента имате в живота си. Късметът е на ваша страна. Възползвайте се. Приятелите ви са на ваша страна и отношенията ви се развиват в положителна насока.

Телец
Трябва да бъдете внимателни с вашето здраве и отношенията с началниците си. Научете се да правите компромиси. Насочете всички сили в кариерата си, но се опитайте да съвместите професионалния с личния си живот. Помислете добре за връзката си в момента и вижте дали си струва да продължите да хвърляте всички сили в нея. Възможно е да се появят лица от миналото ви.

Близнаци
Пълната луна във Водолей ви кара да се раздвижите малко. Възможна е появата на близки и приятели, с които да се решите на дълго пътуване. Възползвайте се от тях и ще можете да откриете нови хоризонти на професионалното поприще. Елиминирайте всички негативни и песимистични мисли и щастието ще ви се усмихне.

Рак
Пълнолунието може да ви подхлъзне с разходите и да вземете някои грешни финансови решения. Вашият избор може да се основава на емоции, а не на истинските ви нужди. Затова помислете кое ви е приоритет и не харчете пари за другите. За сметка на това пък вашата харизма ще се увеличи и благодарение на нея ще успеете да се измъкнете дори от най-безизходната ситуация.

Вижте още зодии на страница ii