Новолуние в Скорпион на 18-ти ноември

Стрелец
Новата луна ще доведе до нови приятелства и познанства. Излезте с компания, за да срещнете нови лица, които ще се окажат важни за бъдещето ви. Сега е моментът да сключите ново финансово споразумение или да започнете нов бизнес. Ваши близки ще ви помогнат в новите начинания. Целите ви ще бъдат реализирани.

Козирог
Новолунието може да ви накара да се изолирате. Ще искате да се отдалечите от хората и ситуациите. Препоръчително е в този период да избягвате да дискутирате всякакви клюки и слухове. Очаквайте ново начало в любовен аспект, като смело ще приключите стари отношения. Отпуснете се и работете върху себе си.

Трите зодии, които никога няма да простят изневяра

Водолей
Новата луна ще се отрази на вашата кариера. Вероятно ще предприемете нови партньорства, които ще ви донесат печалба. Ще бъдете признати от висшестоящите и ще постигнете целите си. Може да започнете нова работа или да се променят отговорностите ви. С това ще се промени и социалния ви статут.

Риби
Предлагат ви се възможности за пътуване или обучение в чужбина. Ще видите света с нови очи и ще искате да разширите хоризонтите и знанията си. Ако си търсите нова работа, ще получите уникален шанс. Предприемете следдипломни курсове, семинари или разрешаването на отдавна отлагани правни въпроси.