Новолуние в Скорпион на 18-ти ноември

Лъв
Очакват ви промени, свързани със семейството, дома или недвижимите имоти. Може да решите да се омъжите, да предприемете ремонт или да смените жилището. Възможно е да се завърне човек от миналото, с когото сте оставили отношенията си по средата и да решите да продължите връзката.

Дева
Новолунието ще се отрази на комуникацията и контактите ви. Ще срещнете нови хора, които ще ви провокират да покажете таланта си. Може да започнете нещо ново или да планирате пътуване. Подходящ момент е да започнете да учите чужд език или да се запишете на шофьорски курс.

С какво вашата зодия привлича и омагьосва мъжете?

Везни
Новолунието ще засегне финансите и сигурността ви. Ще се появи възможност за нови приходи, която ще ви накара да се почувствате в безопасност. Може да решите да направите значителна покупка или да направите голяма инвестиция. Някои развития в отношенията с половинката ще повишат уважението помежду ви.

Скорпион
Новолунието във вашия знак носи промени във всяка област от живота ви. Може да се променят отношенията с колегите ви или да смените местоработата си. Ако търсите работа, ще се открият нови възможности пред вас. Ако имате връзка, комуникацията с партньора ви ще бъде стане по-задълбочена и по-значима.