Хороскоп за 28-ми февруари

Близнаците да обърнат внимание на задълженията си в службата и в никакъв случай да не прибързват с работата. Козирозите да потушат поривите си да се наместя в личния живот на близките си. От това няма да произлезе нищо добро.

Ето какво да очакват останалите представители на Зодиака:

Овен
Не позволявайте на малки спорове да попречат на по-важните неща, които ви предстоят днес. Ако има хора, които все пак държат да дискутират проблемни теми, които не ви касаят лично, позволете им, но се опитайте да контролирате темперамента си.

Телец
Не се опитвайте да изкривявате фактите така, че да отговарят на собствените ви предположения. Това може и да работи за вас в краткосрочен план, но съвсем скоро няма да имате аргументи, с които да се защитите.

Близнаци
В момента сте готови на всичко, за да потръгне работата ви по последния проект. Много е важно да не прибързвате и да не претупвате нещата, ако искате да видите реални резултати. Вероятно имате още подготвителна работа, която не бива да пропускате.

Връзка с женен мъж? Първо вижте какво издава зодията му

Рак
Не принуждавайте тялото и ума си да правят неща, за които не са готови, тъй като по-късно ще си платите с липса на енергия и изчезващ ентусиазъм. Нужно е да познавате своите граници и да не ги преминавате, независимо какви резултати искате да постигнете.

Лъв
Дори вие от време на време имате нужда да си поемете въздух, да помислите и да начертаете план за собственото си кариерно развитие. Не се опитвайте винаги да бъдете лидер в това, което правите. Позволете и на останалите да блеснат.

Дева
Забравете безсмислените разговори и действия. Днес трябва да се възползвате от всяка секунда, за да завършите проектите си. Не позволявайте егоцентрични хора да ви разсейват от целите ви, тъй като е възможно да го правят с умисъл.