Емоциите ще кипят по време на Пълнолунието в Рак

В края на тази седмица, емоциите ни ще достигнат връх по време на Пълнолунието в знака Рак.

То ще настъпи в четвъртък, 12 януари.

Пълнолунието в Рак не само има дълбоко въздействие само по себе си. На същата дата, Луната ще образува и Голям квадрат със Слънцето, Уран и Юпитер. Това може да доведе до истински емоционални експлозии в личните ни отношения, в резултат на коeто да научим важен урок.

Пълнолунието на 12 януари:
Нашата чувствителност е изострена по време на всяко едно пълнолуние, но този път усещането ще е особено силно. Причината е, че Луната е планетата-управител на зодия Рак и нейната енергия в този случай е максимално интензивна.

Можете да почувствате, че емоциите ви в този ден вземат връх до такава степен, че ви изтощават и ви правят лабилни и невъздържани. За да се справите, отдайте се на неща, които ви релаксират.

Опитайте се да дишате бавно и дълбоко. Подредете дома си, осигурете си тиха и спокойна обстановка. (А защо не опитате с десетте най-успокояващи песни в света?)

Големият квадрат:


Този квадрат означава кулминацията на нещо голямо, което е назрявало от известно време. Замислете се какво във вашия живот напоследък ви тормози? Нещо, което не можете да си изясните, нови емоции и мисли, които биха довели до голяма промяна?

Каквото и да е то, тази енергия рязко ще се освободи точно сега. Големият квадрат на 12 януари се формира от опозицията на Слънцето и Луната (които символизират, съответно, разумът/ егото и чувствата) и от Юпитер в опозиция с Уран. Вероятно ще усетите, че някакви ваши силни емоции влизат в противоречие със здравия разум.

В същото време, връзките са изключително важни в този период и точно сега, чрез тях можем да постигнем изключително духовно израстване.

Възможно е човекът срещу вас да ви послужи като огледало, чрез което да прогледнете за собствените си вътрешни драми, противоречия и предизвикателства.

Опозицията на Юпитер с Уран може да доведе внезапни промени. Можем да постигнем пробив в дадена сфера, където досега сме чувствали блокаж. Като цяло, аспектът провокира силно желание да се освободим от символичните окови на дадена неразрешена ситуация.